HABER : Metin Demirhan için yardım çağrısı

 

1Sevgili Sinematik dostları;
Bayramın ikinci gününde aldığımız acı bir haberle Türk Sinemasının külliyat çalışmalarına önemli bir hizmette bulunan, Fantastik ve Erotik sinemamız üzerine önemli çalışmalar gerçekleştiren sevgili dostumuz Metin Demirhan‘ın beyin kanaması sebebiyle hastaneye kaldırıldığını haber aldık.
Ne yazık ki Türkiye’de yaşadığımız gerçeğini bir kez daha gözler önüne seren bu durumla Metin Demirhan‘ın herhangi bir sosyal güvencesi olmadığını belirtmek zorundayız.
Sinematik blogu adına kendine acil şifalar diliyor ve bir görev kabul ederek kardeşi Seniz Demirhan‘dan gelen maili burada yayınlıyoruz.
Lütfen konuyla ilgili kişilere, web sitelerine, yayın kuruluşlarına bilgi geçiniz;
ARKADAŞLAR ABİM METİN DEMİRHAN’IN SSK BAĞKUR GİBİ SOSYAL GÜVENLİK KURULUŞLARINDAN HİÇBİRİNDEN GÜVENCESİ OLMADIĞINDAN YEŞİL KART BAŞVURUSUDA BULUNDUM.
EVRAKLARINI İSTANBUL EYÜP İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YEŞİL KART BİRİMİNE TESLİM ETTİM. ORADAKİ YETKİLİ, YEŞİL KARTIN EN AZ ÜÇ HAFTA İÇİNDE ÇIKABİLECEĞİNİ VE BUNUN DAHADA UZUN SÜREBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ. YAZIŞMALARIN YAPILACAĞINI, EMNİYETTEN SONRA EYÜP KAYMAKAMLIĞININ ONAYINA GİDECEĞİNİ, İSTANBUL EYÜP İLÇE SAĞLIK OCAĞINDA HEYET RAPORUNUN DÜZENLENECEĞİNİ VE ANKARADAN ONAY GELDİKTEN SONRA KARTIN TESLİM OLUNACAĞINI AÇIKLADI.
BUNUN YÜZÜNDEN SÜRENİN BÖYLE OLACAĞINI SÖYLEDİ. ARKADAŞLARIMIZ ARASINDA BU KAMU KURUMLARINDA TANIDIĞI OLAN VE BU İŞLEMLERİ HIZLANDIRACAK ARKADAŞLARIMIZIN YARDIMINI RİCA EDİYORUZ. YEŞİL KARTIN MÜRACATI İSİMLE VE SOY İSİMLE TAKİP EDİLMEKTEDİR.BİRDE HASTANE MASRAFLARI 3 GÜN İÇİN 850-900 YTL.NI BULMUŞTUR.
BİZ AİLESİ OLARAK ELİMİZDEN GELEN TÜM FEDAKARLIKLARI YAPIYORUZ. LAKİN 3 HAFTA GİBİ BİR SÜRE YOĞUN BAKIMDA KALMASI DURUMUNDA BU KATLANACAĞI BİLDİĞİMİZDEN METİN DEMİRHAN’IN ARKADAŞLARI VE SEVENLERİ OLARAK SİZLERDENDE SIKILARAK UTANARAK DA OLSA METİN ABİM İÇİN ONU YAŞATMAK İÇİN MÜMKÜN OLDUĞU KADAR YARDIM ETMENİZİ RİCA EDİYORUZ.
EN AZINDAN ŞU YEŞİL KARTIN ÇIKMASI BİZİ RAHATLATACAK BU ZORDUMDAN KURTULMAMIZI SAĞLAYACAKTIR. ŞİMDİDEN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
KARDEŞİ ŞENİZ DEMİRHAN
YAPILACAK YARDIMLARIN YATIRILACAĞI BANKA HESAP NOSU AŞAĞIDADIR.
BANKA ADI : GARANTİ BANKASI
ŞUBESİ : LEVENT ŞB. ŞUBE KODU : 401 HESAP NO :6689740
HESAP ADI : ŞENİZ DEMİRHAN
İlginize şimdiden teşekkür ediyoruz;
SINEMATIK EKIBI:
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir