2008 yılına girerken Sinematik

Sevgili Sinematik dostları;
Bir yıla yaklaşan bir süre içerisinde Alternatif Sinema Kültürü üzerine çıktığımız yolculuğumuzda bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Yolculuğumuzun ilk günlerinde bir elin parmaklarını geçemeyen günlük görüntülenmemizin yılın son dönemecinde yüzlerle ifade ediliyor olması bizleri çok mutlu etti.
Peki siz sevgili Sinematik dostlarını nasıl bir 2008 yılı bekliyor?

2008 yılına girerken Sinematik

2007 yılı Temmuz ayında gerçekleştirdiğimiz CEMIL çalışmasıyla beraber ilk sinyallerini verdiğimiz konsept çalışmalarımız, 2008 yılı içerisinde de sürecektir. Aralık ayında sizlerle haberlerini paylaştığımız ADALET bu çalışmalardan ilki olacaktır.
Kayaların Oğlu‘nun katkılarıyla Fantastik sinemamızın detaylarda kalan ürünleri ve bu ürünlerin içerdiği çeşitli özellikleri 2008 yılı içerisinde de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Videodream‘in katkılarıyla kimi zaman entellektüel kimi zaman protest bir kimlik içerisinde ele alınan Erotizm ve Sanat konulu yazılarımız, sararmış kağıt kokusunu bünyenizde hissedebileceğiniz eski dergilerden günümüze dair alıntılar ve değerli görsel dökümanları 2008 içerisinde de sizlerle paylaşmaya devfam edeceğiz.
Wunsch Vertrauen‘in katkılarıyla 1960’lı yılların Yeşilçam’ından siyah beyazın zarafeti ve nostaljinin sıcaklığıyla konuğumuz olacak sinema klasiklerimizi 2008 yılında da sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
2007 yılı içerisinde Jet Sohbetler ve Derin Sohbetler başlıkları altında sizlerle paylaştığımız Çetin İnanç ve Melih Gülgen gibi değerli sinema insanlarımızla gerçekleştridiğimiz sohbetleri 2008 yılı içerisinde de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Ayrıca bugün hayatta olmayan yönetmenlerimizden Natuk Baytan ve Remzi Jöntürk gibi önemli isimlerin sinemalarını da daha yakından inceleme fırsatı bulacağız.

Yeşilçam’ın gizli cevherlerinin tüm dünyaya pazarlanmasında önemli bir rol oynayan Onar Films‘in 2008 yılı içerisinde gerçekleştireceği basımlarıda blogumuzda haber ve inceleme başlıkları altında yer alacaktır.
2007’nin son dönemecinde Sinematik olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaları yazılı basına aktaran Mesut Kara‘nın Cinemascope ile beraber başlayan katkıları 2008 yılı içerisinde Sinema Sokağı isimli dergi ile devam edecektir.
2007 yılının yaz aylarında aramıza katılan, geçen süre içerisinde dünyanın ilgili konularında önemli sitelerince dikkatleri çeken, ailemizin kardeş blogları Sinematik Spaghetti ve Sinematik Mafia bloglarımız meraklısına özel olarak inşa edilen yapısı çerçevesinde paylaşımlarını sürdürecektir. Bununla beraber şu anda proje aşamasında olan ve yılın ilerleyen dönemlerinde ailemize katılacak yeni bir kardeş blogumuz da sizlerle buluşacaktır.
Ayrıca her zaman olduğu gibi her türlü nadir görsel ve işitsel paylaşımı da Sinematik kalitesiyle sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
Sevgiyle ve Sinemayla kalın;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir