… ve KÖTÜLER

Yeşilçam'ın kötü adamları
Yeşilçam’ın kötü adamları
Sevgili Sinematik dostları;
Şubat ayında başladığımız Sinematik anketler çalışmasına bu ayda Yeşilçamın En Başarılı Kötü Adam Karakteri ile devam ediyoruz. Çoklu seçenekten faydalanarak favori kötü adam/ adamlarınızı seçebilir, anket sonuçlarını izleyerek kendinizle aynı düşüncelere sahip kullanıcıların oranını görebilirsiniz.
Hepimizin mazisine kendi karakteri ile unutulmaz izler bırakıp, aradan geçen yıllarda beklenmedik anlarda bu rolleriyle hayatımıza tekrar tekrar konuk olmayı başaran tüm “kötü” iyi adamlarımıza saygılarımızı sunuyoruz.
İlk anketimizin 300’ün üzerinde kullanıcı tarafından oylanması çalışmalarımıza gösterilen ilgi açısından bizleri oldukça mutlu etti. Blogumuza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.
Sinematik Ekibi

6 thoughts on “… ve KÖTÜLER

  1. Benim gözlerim, Nihat Ziyalan’ı, Önder Somer’i, Hasan Ceylan’ı,Hikmet Taşdemir’i,Süha Doğan’ı,Cem Erman’ı veeee Ahmet Tarık Tekçe’yi aradı bu listede.

  2. Altan günbayı kötü karakter kadar iyi karkterde canladırdı özellikle son dönemdeki üzerine yazı yazmak istiyorum zaten…

    diger konuya gelince… hersey dusunuldu 😉

  3. yani öyle bakacaksak bu listedeki bütün sanatçıların iyi rolleri de oldu ki :)diğer konuya gelince … ben yine çilek kaldım :)))

  4. Altan Günbay’ın resmini bile bile koyduk. Yani ankette yok ama unutmadık diye. Mesela Kuzey yıldızında ve özellikel son dönem dizilerinde iyi adam rollerinde kaldiki bir erol taşında iyi oynadigi roller var Altan Günbay ilk dönem kötü adam olarak yer edinirken bundan cıkmıştır bu nedenle insiyatif kullanarak yer edinmiş olmasına ragmen bilinçli olarak ankette yer verilmemiştir 🙂

  5. Sahsen KOTULER ARASINDA EN KARIZMATIK DURANI , YILDIRIM GENCER’DIR .

    KENDISINI KADIR INANIR VE FATMA GIRIK’IN OYNADIGI ANA OCAGI filminden cok iyi hatirlarim . zaten oradaki roluyle hafizama kazinmistir . kabadayiliktan mafyaya gecen istanbul duzenini cok iyi yansitir . gozleri cok delicidir . Acimasizdir . , SINSIDIR , Testere necmi’nin 30 sene onceki halidir .

    kendisini rahmetle aniyoruz .

    ayrica, iyi aile cocugu filminde yanlis hatirlamiyorsam ARAP APO KARAKTERINI CANLANDIRAN , yavuz karakas da kotuler arasinda anilmasi gerekenlerden biridir . KAN CIKECEK ULENNNNNN !! LAFI MESELA .

    SONRA KOTU OLMASI GEREKIRSE SAKAR SAKIR FILMINDE GARDROP FUAT DOKUNMAYIN SABANIMA FILMINDE FATSALI OSMAN , AVANAK APTI FILMINDE , BARUT OSMAN KARAKTERLERINI SAYGI DUYULACAK DERECEDE YANSITAN UNAL GUREL E DE BIR PARANTEZ ACMAK GEREKIR .
    AYRICA ALI SEN DE NAIF , AMA SINSI , GADDAR DEGIL AMA KURNAZ TIPLI KOTU ADAM KARAKTERLERINI DE LAYIKIYLA BASARMISTIR . Yilmaz guney’in dedigi gibi , eger yardimci oyuncular olmasaydi , aktorler bu kadar buyuyebilir miydi ?
    kotuler olmadan iyiler nasil kazanacak ?

    ellerinize saglik ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir