AKP’li Elitaş’tan Kamer Genç ‘e “Erol Taş” Benzetmesi

EROL TAS

Meclis Genel Kurulu’nda, AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç İçin “Esas Oğlan… Meclisteki Kavgalarda Hep Başrollerde, Kötü Rollerde O. Erol Taş Vardı ya Onun Rollerinde Bir Şahıs. Nerede Kavga Nerede Gürültü O Şahıs” İfadesini Kullandı.

CHP TUNCELI MILLETVEKILI KAMER GENC'IN, GECEN HAFTAKI AILE VE SOSYAL POLITIKALAR BAKANI FATMA SAHIN'E YONELIK SOZLERINI DUZELTMEK UZERE YAPTIGI KONUSMA TARTISMALARA YOL ACTI. (ANADOLU AJANSI - CEM OKSUZ) (20130430)

Meclis Genel Kurulu’nda, AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç için “Esas oğlan… Meclis’teki kavgalarda hep başrollerde, kötü rollerde o. Erol Taş vardı ya onun rollerinde bir şahıs. Nerede kavga nerede gürültü o şahıs” ifadesini kullandı. Elitaş’ın Kamer Genç’in hayali ihracatçıların avukatı olduğuna ilişkin sözlerine ise Genç, “Senden yiğitçe bir şey istiyorum. Çıkalım bir televizyon programına karşılıklı konuşalım” karşılığını verdi.

Meclis Genel Kurulu’nda, Anayasa değişikliği görüşmeleri öncesinde CHP’nin grup önerisi görüşülürken önergenin aleyhinde söz alan AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç için ilginç benzetmelerde bulundu. CHP ve MHP milletvekillerine anayasa değişikliği için “oy vermeleri’ çağrısında bulunan Elitaş Genç’le ilgili de “Esas oğlan… Meclisteki kavgalarda hep başrollerde, kötü rollerde o. Erol Taş vardı ya onun rollerinde bir şahıs. Nerede kavga nerede gürültü o şahıs” diye konuştu.

Elitaş, Genç’in hayali ihracatçıların avukatı olduğunun TBMM tutanaklarında belgelendiğini de öne sürdü. Genç’in bir ilde işhanının olduğunu söyleyen Elitaş, Genç’e “Hayatın boyunca kamu görevliliği ve milletvekilliği yapmışsın. 50-60 konutu hangi kazançla aldın? Milletvekili maaşının ne olduğu belli” diye seslendi. Genç ise, sataşma olduğu gerekçesiyle söz alarak Elitaş’a “Senden yiğitçe bir şey istiyorum. Çıkalım bir televizyon programına karşılıklı konuşalım” dedi. İşhanının olduğu iddiasına ise Genç “İşhanım varsa sana bağışlıyorum yoksa alır mısın” diye konuştu.(ANKA)

erol taş 654

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir