TÜRK SİNEMASI HAFTASINDA Mavi Boncuk

Mavi-Boncuk-emel-sayın sinematik 9 Nisan’da başlayan 8. Kadıköy Sanat Günleri 13 Haziran’a dek çeşitli Kültür-Sanat Etkinlikleri ile devam ediyor.

Genç Sanatçılar ve Sanatseverler Derneği’nin düzenlediği hiçbir maddi sponsoru olmayan ve Kadıköy Belediyesi’nden sadece teknik anlamda destek alan 8. Kadıköy Sanat Günleri Halkın istediği sanatçıları Halk ile buluşturuyor.

8. Kadıköy Sanat Günleri/Sinema Buluşmaları kapsamında düzenlenen etkinlikte bu kez Türk Sineması Haftası sebebi ile oyuncu Halit Akçatepe’nin katılımı ile Türk Sinemasında derin izler bırakan bir birinden değerli oyuncu ve film ekibinin yer aldığı Mavi Boncuk adlı filmin ücretsiz gösterimi gerçekleştiriliyor.

Mavi_Boncuk_(afiş)Mavi Boncuk/ 1974
Yönetmen: Ertem Eğilmez
Senaryo Yazarı: Zeki Alasya, Ertem Eğilmez, Sadık Şendil
Oyuncular: Emel Sayın, Tarık Akan, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Münir Özkul, Adile Naşit, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Perran Kutman
Tür: Komedi
Süre: 78 dk.
Konu: 4 kafadar Emel Sayın’ı dinlemeye giderler ancak hesapta sorun çıkıpta kötü muamele görünce, gazinonun sahibinden intikam almak için Emel Sayın’ı kaçırmaya karar verirler. Planları başarıyla uygulayan arkadaşlar, Emel Sayın’a da çok iyi davranırlar. Ancak,gazino patronundan istedikleri fidyeyi almayı başaramazlar.
TARİH: 28 NİSAN ÇARŞAMBA SAAT: 20.00
YER: KADIKÖY BELEDİYESİ HALİS KURTÇA KÜLTÜR MERKEZİ NECDET MAHFİ AYRAL SAHNESİ
DETAYLI BİLGİ : www.gencsanatcilar.org

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir