Ege Üniversitesi Fantastik Türk Sineması Etkinliği

ege
Sevgili Sinematik dostları;

Ulaş Işıklar ve 2007 yılından bugüne blogumuzun, yanısıra ÇIKO’nun çalışmalarını takip eden Çağdaş Emrah Çağlayan dostlarımızın organizasyonuyla Ege Üniversitesi Sinema Kulübü‘nün gerçekleştirdiği sinema etkinlikleri zincirinin Kasım programı Fantastik Türk Sineması’ydı.

4 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilen programa, 2007 yılında Onar Films için hazırladığımız Jet Yönetmen dökümanteri ile katıldığımız etkinlik, belgesel – sunum ve Cüneyt ARKIN & Çetin İNANÇ ikilisinin yerli Rambo denemesi Vahşi Kan filminin gösterimiyle devam etti.

sinematik Ege ÜniversitesiopuaaaEge Üniversitesi Fantastik Türk Sineması Etkinliği

Sinema bölümü öğrencilerinin katılımıyla teori ve “pratik” film yapımcılığı arasında ki farkları eğlenceli bir şekilde ayırd edebilmelerini sağlayan bu çalışmamızla, 2008 yılında Amsterdam’da katıldığımız Fantastik Türk Sineması günlerinin zevkini yaşadık.

Sinematik olarak underground, geceyarısı ve türlü şekillerde isimlendirmelerle gerçek yaşamın popüler B kulvarında devam eden bu tip Sinema Etkinliklerinin, akademik ortamlarda da devam ederek kendine has bir çizgi oluşturan faaliyetler haline gelmesini arzu ediyoruz. Ve yeniden Ege Üniversitesi sinema kulübüne teşekkür ediyoruz.

Sinematik Ekibi

görkurt gelgeçsinema kulübü
CIKO fan sayfası:
www.myspace.com/cetininanc

Facebook Çetin İnanç – Jet Director grubu: http://www.facebook.com/photo_search.php?page=19&oid=12165300443&aid=-1&auser=&view=all#/group.php?gid=12165300443

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir