Levent Çakır’ın Resmi Facebook Profili açıldı

Levent Çakır‘ın resmi facebook profili bir süre önce açıldı (TIKLAYINIZ). Levent Çakır, halen Edirne’de oturuyor ve İstanbul’a ya da diğer şehirlere ise sinema ve televizyon filmi çalışması olduğu zamanlarda ya da davet edildiği film festivallerine katılım amaçlı olarak gitmekteymiş.

Bahsettiğimiz Facebook sayfası ise, sinema yazarı ve tarihçisi Ali Murat Güven ile eşi, prodüksiyon amiri Aysun Güven‘in girişimleriyle kurulmuş ve yönetilmekte. Sayfanın amacı Levent Çakır‘ı daha geniş kitlelere ulaştırmak ve onu tanımayan kişilere daha yakından tanıtmak. Sayfanın bir diğer güzel yönü ise Türkçe ve ingilizce olması.

Ayrıca sanatçının kendisiyle film ya da haber çalışmaları nedeniyle irtibat kurmak isteyen kişilere de profesyonel bir düzlemde yardımcı olmayada çalışılıyor.
Güven ailesine ait olan Aztek Production Ltd., Levent Çakır’ın (hiç bir ücret talep etmeksizin) resmî menajerliği ve PR faaliyetlerini yürütmeyi üstlenmiş.
Levent Çakır, Facebook’ta böyle bir kişisel sayfasının kurulduğundan haberdar ve zaman zaman o da bu sayfayı ziyaret ediyormuş.
Aztek Film Yapım ve Reklamcılık Ltd. Şti / Üsküdar-İSTANBUL / TEL: (0216) 492 41 81-82
Yazılı başvurular için: [email protected]

Ali Murat Güven ve eşi Aysun Güven‘e bu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederiz.  Fantasturka’da tanışma şansına eriştiğimiz Levent Çakır’ın facebook sayfasında bulunan bazı bilgileri sizin için derledik Levent Çakır hakkında görsel ve yazılı pek çok bilgiye ve aşağıdakilerin daha fazlasına facebook sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. (Sayfaya ulaşmak için buraya tıklayınız)

  • Aktör Levent Çakır‘ın gerçek adının Şükrü Ocak olduğunu, “Levent Çakır” müstear adının kendisine 1960 ve 70‘lerin gözde yapımcı-yönetmeni Kayahan Arıkan tarafından afiş adı olarak yakıştırıldığını ve sonrasında da öylece kaldığını biliyor muydunuz? (Arıkan bu adı kendisine Osmanlı leventleri gibi gösterişli bir fiziğe sahip ve çevik olduğu için, soyadını da açık mavi göz renginden dolayı vermişti.)
  • Yarısına yakını başrol olmak üzere, 1966‘dan bu yana 100’ün üzerinde sinema ve televizyon filminde rol olan, Yeşilçam’da dublörlüğünü yapmadığı ünlü oyuncu ve vücudunda da kırılmadık kemiği kalmayan Levent Çakır‘ın SGK güvencesinin bulunmadığını ve henüz emekli olamadığını biliyor muydunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir