Yeşilçam Dvd/Bluray rehberi: Onar Films – Superman Dönüyor/Demir Yumruk devler geliyor

eNt1nla1

Onar Films Sunar: Turkish Superman/ The giants are coming DOUBLE BILL DVD

ONARFILMS-3 sinematikUzun yıllar kimsenin dokunmaya cesaret edemediği filmleri, onalrı aşağılamanın moda olduğu veya peşinden koşmadığı bu nadide filmleri, özenle hazırladığı menüleri, ingilizce ve yunanca altyazı desteği ve zengin bir içerikle hazırlayarak piyasa sürdü Onar Films namı diğer Vasilis Bouronis. Yunanistandaki bu Fantastik Türk filmi tutkunu insan hazırladığı filmler ilk başta pahalı gibi gözükse de özellikle bu dvd için Dvd’de 2 film olduğu ve zengin ekstraları düşünüldüğünde parasının hakkını veriyor.,Ürünlerin 500 ila 1200 arası basılıyor olması onları daha değerli kılıyor. Çu an bazı filmler stokta tükenmiş durumda.

Kısa yaşamında Vasilis arkadaşımızın üzüldüğü konulardan bir tanesi Türkiye’den kimsenin dvdler ile ilgilenmemesi idi. Özellikle Kilink dvdleri ve Türkiye’den hiç bir talep gelmemiş. Bu nedenle o yıllarda Türkiye’den yapılacak siparişlere indirim yapacağını belirtmişti.  Ancak devir değişti ve şu an geride bıraktığı eşine destek amacıyla Kunt Tulgar ve Ali Murat Güven’in yaptığı bir operasyonla elde kalan filmler satılıyor. Bu filmler içeriside kuşkusuz en anlamlısı bu tanıttığım dvd idi.

ONARFILMS-14 sinematikSUPERMEN DONUYOR (TURKISH SUPERMAN):

Clark Kent‘in yerini alan Tayfun Demir (Gerçek ismi Haşim Demircioğlu) ve acar muhabir 80lerin güzeli Güngör Bayrak Luis ve Kent tadında maceradan maceraya koşuyorlar. Her detayının dvd deki belgeselde anlatıldığı bu nadide eserimiz bu şekilde yeniden hayat buluyor ve gündeme geliyor.
Press release in english (İngilizce Basın bülteni): The most talked-about cult film of all times comes from Turkey! Defying criticism, ignoring “obstacles” and aiming at the heart it will disarm you willy- nilly! The only remaining print found, was far from perfect of course but you should be getting used to it already!

ONARFILMS-107sinematik2) DEMIR YUMRUK: DEVLER GELIYOR (IRON FIST: THE GIANTS ARE COMING):
 Batman/Superman karışımı Halter şampiyonu kahramanımız Enver ve onun güzeller güzeli nişanlısı Meral (Feri Cansel) ve kadim dostları Hasan (Süleyman Turan) ile Profesör Babasını Fu Manchu’nun öldürdüğü Murat için mücadele etmektedirler.
Press release in english (İngilizce Basın bülteni): A super- obscure 1973 Turkish superhero giant, with a… Super-Bat-Man so to speak! Also featuring a wheelchaired transvestite super- villain called Fumanchu, Bikini leathal babes, hook-for-hand gangsters plus more! The master was found in very good condition for a Turkish film!
Fantastik sinemamızın önemli bir örneği olan Demir Yumruk Devler geliyor filminin bu güzel sansürsüz versiyonu Supermen dönüyor ile bir bütün oluşturmasa bile konsept olarak ele aldığınızda aynı dvdv içinde çokta sırıtmıyor. Yinede ben Supermen Dönüyor yanında bir “Badi” olsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Fantastik film meraklısı iseniz kaçırmamanız gereken bir DVD.
Orijinal kapağı:
Supermen Donuyor
İÇİNDEKİLER / FEATURES:
1200 Adet kopya
Türkçe ses, Dolby Stereo
İngilizce & Yunanca altyazı seçeneği
Renkli (1), Siyah beyaz (2), 4:3
Röportaj (Kunt Tulgar)
Resim galerileri
Bio, Film, Trailer

Yazan: Utku Uluer

2 thoughts on “Yeşilçam Dvd/Bluray rehberi: Onar Films – Superman Dönüyor/Demir Yumruk devler geliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir