Osep Minasoğlu hayata veda etti

fotografOsep Minasoğlu ile ilgili haberi 4 Ağustos’ta Milliyetin sitesinde görmüştüm. İlginç bir kişilik olduğu için internette hakkında biraz araştırma yapmış ve ilgi alaka beklediği haberini paylaşmak istemiştim. 2 gün önce hazırladığım iletiyi dün paylaşmıştım.

Bugün bir arkadaşım Radikal gazetesinden şu aşağıdaki haberi bana yollayınca inanın çok şaşırdım: “Osep Minasoğlu bu sabah son zamanlarını geçirdiği Bomonti Petites Soeurs Bakımevi’nde hayata veda etti.” (Haber linki için TIKLAYINIZ)

Maalesef Osep Minasoğlu’nu kaybetmişiz. Yeşilçam adına filmler de oynamamış veya kamera arkasında olmamasına rağmen özellikle Yeşilçam Tarihi ve Türkiye’de fotoğrafçılık üzerine değerli bir İstanbullu daha aramızdan ayrıldı. 10 Ağustos Cumartesi günü 12.00’de Beyoğlu’ndaki Üç Horan Kilisesi’nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından Balıklı Ermeni Mezarlığı’nda toprağa verilecekmiş. Bizede dün kü haberden sonra bu haberi paylaşmak kaldı sadece… (Utku Uluer)

osep-ozportre

One thought on “Osep Minasoğlu hayata veda etti

  1. malesef türk sinemasına dolaylı da olsa hizmet etmiş osep minasoğlu diye birisini daha birkaç hafta önce duydum şimdide vefat ettiğini duyuyoruz..allah rahmetini esirgemesin..toprağı bol olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir