Balık etli ve taş (AFAT Anti Filiz Akın Timi)

Balık etli ve taş (AFAT Anti Filiz Akın Timi)

Uzun zamandır sitede yer alan eski yazılarını güncellediğimiz Semra Uygun, Sinematik Yeşilçam için farklı bir liste derleyerek geri dönüş yaptı. Anti Filiz Akın Timi AFAT’ın Sinematik Yeşilçam’daki ilk eylemi olan bu listede Semra Uygun’un beğendiği ve listelediği Yeşilçam’ın unutulmaz balık etli ve taş oyuncularını bulacaksınız!

Her liste o listeyi yapanın sorumluluğu altındadır, onun zevkini bize yansıtır. Her liste özneldir eğer itirazınız veya öneriniz var ise yorumlara yazabilirsiniz…

turkan soray balik eti 002

Türkan Şoray: Pin-up kızlarına has bedeniyle afet-i devrandır. Large, large olalı böyle bir kadın görmemiştir. Kendisine en çok fırfırlı ve pullu sahne kıyafetleri yakışır. Dünyanın en güzel kadınıdır o.

mine mutlu balik eti 002

Mine Mutlu: Havuz kenarında bikinisiyle arz-ı endam etmek en çok ona yakışır. Ünsal Emre onu görünce odunluktan ağaçlığa terfi etmiştir. Balık etli kadınlar mutludur felsefesinin mine halidir.

esen puskullu balik eti 001

Esen Püsküllü: Büyük poposuyla Yeşilçam sinemasının en yakışıklısı, Türk Alain Delon’u Salih Güney’i baştan çıkarmış, teknede oradan oraya balık gibi zıplatmıştır. Eh ne de olsa yemeğin salçalısı sinemanın kalçalısı!

Belgin doruk balik eti 007

Belgin Doruk: Kalem etek ve topuklu ayakkabısıyla Betty Boop çizimlerini andırır. Bir benine bir de kalın beline karşı koyacak bir Ayhan Işık yoktur.

feri cansel sütyenli002

Feri Cansel: Sütyen reklamlarında oynasa yeridir. Önü açılmış gömleği ve sutyeninden taşan göğüs kombiniyle Ediz Hun’u bile yoldan çıkarmıştır.

Meral Orhonsay  001

Meral Orhonsay: Badem gözlü Meral, mature’lara has hafif kilolu vücuduyla öğretmen fantezilerini süsler. Onun bu olgun ve dolgun hali Serdar Gökhan’a bıyık yoldurmuştur.

Sevda Ferdag balik eti 002

Sevda Ferdağ: Genç sevgililerinden sergi yapılır. Siyah dekolte kazak ve apartman topuk erkekleri avlarken kullandığı silahlardır. Hele bir de elinde ağızlıklı sigarası varsa tüm çiroz kızlar intihar etmelidir.

Neriman Koksal 001

Neriman Köksal: Hükümet gibi kadın tabirine cuk oturur. 60’ların 40 beden divalarının kraliçesidir. O, bu gece benle gel derse erkekler Charlie Chaplin’e döner.   Neriman Köksal efsanesi hatırlanmalı unutulmamalıdır…

Balık etli ve taş (AFAT Anti Filiz Akın Timi) http://t.co/xv5NQH5var @fraudoll

— Sinematik Yesilcam (@SinematikSitesi) 6 Şubat 2015

Balik etli ve taş
Balık Etli ve Taş

One thought on “Balık etli ve taş (AFAT Anti Filiz Akın Timi)

  1. Ben FAT (Filiz Akın Timi) taraftarıyım.
    Zarif, ince ve düzgün hatlı bir yüz. İnce bir beden, uzun bacaklar, ince ayak bilekleri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir