FANMADE DKA: Geno Cuddy’den Dünyayı Kurtaran Adam çalışmaları

Geno Cuddy Facebook üzerinde tanıştığımız bir Amerikalı Cüneyt Arkın fan’ı. Oldukça ateşli ve girişimci bir arkadaşımız olan Geno’nun özellikle Dünyayı Kurtaran Adam filmi üzerine ilginç ve güzel bazı takıntıları var. Htta filmle o kadar ilgili ki onunla film üzerine de bir sohbet yapmıştık, podcast haline getirmiş onu da yakında siteye ekleyeceğiz.

Geno ile Cüneyt Arkın filmlerini aradığı bir dönemde tanışmıştık ve geçen 6 ay süresinde oldukça fazla girişimde bulundu en son yaptığı alternatif DVD kapağı ve Film afişini farklı birer hayran yapımı “fan made” olduğu için sitede paylaşmaya karar verdik.

Geno’nun bir projesi elindeki Dünyayı Kurtaran Adam kopyası ile evinin yakınında gösterimler yapmak ve filmi tanıtmak. Oldukça ilginç çünkü  ülkemiz de “tu kaka” edilen, birileri ilgilendiğinde ise “benimle dalga geçilmesin” refleksiyle de yaklaşılan Kült filmimiz üzerine Amerikalı bri arkadaşımızın takdire şayan yaklaşımı…

Geno’ya sitemizde ingilizce yazılar yazabileceğini de söyledik… bakarsınız ailemize bir de Amerikalı bir arkadaşımız katılır.

Aşağıda Geno’nun yaptıüı 2 tasarım. Ellerine sağlık

DKA  dvd cover
DKA poster

Geno ile yaptığım mini söyleşinin ingilizcesi:

Utku Uluer:
Why did you design these two?
Geno Cuddy:
i love the film, and i may reissue it to some small theaters or take it from theater to theater, and also as a hobby, and with your help in posting these to your site my name and my skills will be more well known, and i could get work out of this, thank you so much…
Utku Uluer:
you like the man who saves the world a lot?
Geno Cuddy:
yes i do, it is amazing
it is what made me a fan of turkish cinema, especially starring cuneyt arkin
Utku Uluer
hahaha do you know that many turks make fun of the movie
Geno Cuddy
no how many?
Utku Uluer
many
anyway thanks for sharing these stuff

DKA banner

One thought on “FANMADE DKA: Geno Cuddy’den Dünyayı Kurtaran Adam çalışmaları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir