Gırgıriye Photoshop – Yeşilçamlı Çeşitli Komiklikler

yesilcam star wars Yeşilçam üzerine kurgulanmış ve photoshop maharetleri - Sinematik Yeşilçam bir Alternatif Yeşilçam Kültürü Sitesi

Yeşilçam üzerine görselleri paylaşmak son yıllarda internette bir moda haline geldi. Tabi bu paylaşım çılgınlığı kaynakla ilgilenmeyen insanımız tarafından farklı bir yer taşındı. Bunun yanı sıra birde photoshop ve türevi programlar ile görseller üretme de modaya dönüştü ki maalesef bazılarında kaynak kim haberimiz olmuyor.

Açıkcası Yeşilçam‘ın alay konusu edilmesi Sinematik Yeşilçam olarak sevmediğimiz bir durum ancak alay etme ile durum komedisi yapma arasında ince bir çizgi var. Cüneyt Arkın‘ın üstün ok atma yeteneğini veya Küçük Emrah‘ın kaşları üzerindne yapılan espriler kaliteli ve düzgün bir şekilde  kullananılınca bizler de keyif alıyoruz. Yeşilçam üzerine kurgulanmış ve photoshop maharetlerini doğru yönde kullananlar var ki hazırladıkları afişlerle gerçekten fark yaratıyorlar. Özellikle bobiler.org sitesinde epeyce yeşilçamı referans alan afişe ve montaja rastladık onun dışında zaman içerisinde gördüğümüz görsellerle birlikte 26 görselden oluşan bir galeriyi sizler için derledik. Ekrem Yaşar Pınarbaşı‘na da katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Aşağıdaki görselleri, üzerilerine tıklayarak ve büyüterek görüntüleyebilirsiniz.

Yeşilçam üzerine kurgulanmış ve photoshop maharetleri – Sinematik Yeşilçam bir Alternatif Yeşilçam Kültürü Sitesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir