Süpermen Dişi Killing’e Karşı filmi geliyor

erol buyukburc 3ed superman

Fantastik Türk sinemasının kült filmlerinden biri de Süpermen Gangsterlere Karşı filmidir. Oğuz Gözen’in yönettiği ve başrolünde Süpermen rolüyle Erol Büyükburç’un yer aldığı filmin çekimlerine 1980’li yıllarda başlanır. Fakat gerek Gözen’in o dönem çok sayıda film çekmesi gerekse de Büyükburç’un konser trafiği filmin bitirilmesini engeller. Birkaç günlük çekim yapılmasına rağmen film yarıda kalır ama filmden önce teaser afişler yapılmıştır. Filmin afişi yıllar içinde elden ele dolaşır ve film “kült film” statüsüne ulaşır. Filmle ilgili anlatılan hikâyeler filmin önüne geçer.

Oğuz Gözen’e her gittiği yerde bu filmin sorulması, yönetmeni Süpermen karakteri ile ilgili başka bir film çekmeye yöneltir: Süpermen Dişi Killing’e Karşı. Filmin başrolünde de yer alacak olan İncilay Özdemir ve Vadullah Taş’ın hazırladığı senaryo, isminden de anlaşılacağı üzere Süpermen ve Dişi Killing karakterlerinin karşılaşmasını konu alır. Filmde, karısının ölümünden sonra yeteneklerini kaybetmiş bir Süpermen ile Dişi Killing’in çatışması merkezdedir.

Absürt bir fantastik komedi filmi şeklinde olması planlanan Süpermen Dişi Killing’e Karşı filminde Süpermen’i canlandıracak başrol oyuncusu ise henüz belirsizliğini koruyor. Süpermen rolünde Erol Büyükburç, Mustafa Topaloğlu ve Fatih Ürek gibi isimlerden birinin düşünüldüğü filmin çekimlerine ise kısa süre sonra başlanacak.

KAYNAK: http://tsa.org.tr/haber/haberdetay/418#sthash.XLoY4Zdu.S1cdqOnW.dpuf

3 thoughts on “Süpermen Dişi Killing’e Karşı filmi geliyor

  1. yukarıda verilen bilgiler tamamen yanlıştır.böyle bir filmin çekimi hiçbir zaman yapılmamıştır.sadece yukarıda görülen afiş hazırlanmıştır o kadar.filmle ilgili başka hiçbir çalışma yapılmamıştır.yönetmen oğuz gözen de konuyu saptırıyor.doğrusu budur.

  2. Yukarıda verilen bilgiler tamamen yanlıştır diyorsunuz ama %90’ı ile aynı şey yazıyorsunuz.. Yazıyı mı okumuyorsunuz? Oğuz Gözen zaten vefat etti, Birşeyler çekmiş ya da çekmemiş görüntüler elimizde yoksa yönetmenin beyanatını dikkate alırız… Kendisi çekimlere başladım demişti, sinopsis falandır belki de sadece … Yönetmen de Erol Büyükburç’da vefat etmiş neyi saptırabilirler ki bundan sonra? Böyle bir proje (teoride olsa bile) vardı ama olmadı diyerekten bir hoş seda/anı olarak yer etsin sinema tarihimizden…

  3. Oyle bir proje vardi ve iki sanatci da vefat ettigi icin gerceklesememistir.Senaryosu mevcuttur. İncilay ozdemir ve vadullah taş tarafindan yazilmistir . Senaryo nun kopyasi TSA dadir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir