Turkish Stallone: SERDAR

TURKISH STALLONE : SERDAR

Geçtiğimiz yıllarda Türk Rambosu Amerikada haberimizle Çetin İnanç‘tan bir Rambo II uyarlaması olan KORKUSUZ‘un Dark Maze Stüdyoları tarafından Amerikada dvd olarak piyasaya sürüldüğünü sizlerle paylaşmıştık.

KORKUSUZ – RAMPAGE‘nin dünyadaki olumlu yankılarına eşdeğer olarak bizleride en çok sevindiren husus aradan geçen süre içerisinde filmin başrol oyuncusu ve Çetin İnanc’ın 1980’lerin ortasında bir tesadüf sonucu keşfettiği yerli Stallonemiz Serdar Kebapçılar ile tanışmamız oldu.

Amerika ve Türkiye arasında geçen hızlı ve iş bitirici bir haberleşme trafiğinin ardından, Serdar Kebapçılar‘ın sinema kariyerine dair Sinematik Yeşilçam ve Dark Maze (Neon Harbor) tarafından ortaklaşa hazırlanmış sorulardan oluşan kısa ve doyurucu bir sohbeti yeniden sitemize taşıdık.

Sohbetin son kurguları Ed Glaser’a ait olmak üzere, video olarak yeniden sizlerle paylaşıyoruz.

Çetin İnanç’tan:

“1980’lerde İzmir Karşıyaka’da işlettiğimiz ofis / video klübün yanında bir spor salonu vardı, salonun işletmecisi Serdar’ın bizim klüpten kaset almaya gelişiyle sohbetimiz başlamış oldu. Bir süre sonra beni salonuna davet etti ve biraz geç kalarak salona gitmem daha sonra yeni arayışlarıma cevap olacak bir sürprize de vesile oldu.

Ben biraz geç kaldığım için antreman yapmaya başlamış olan Serdar’ın çalışmasının bitiş saatlerinde salona girdim ve onu atletle gördüğümde aklımdan iki cümle geçti. Birincisi “Vay be herifteki vücuda bak!” ve ikincisi “Stalloneyi bulduk!””

Not: Eski bir iletimizi blogspotta yayınaldığımız iletiyi güncelledik
DarkMazeStudios-TurkishRamboSpeaksAConversationWithSerdarKebapcilar747
DarkMazeVideo-TurkishRamboSpeaksAnInterviewWithRAMPAGEsSerdar881

3 thoughts on “Turkish Stallone: SERDAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir