Kahbe Bizans 2 filminin yeni adı ‘Geym Of Bizans / Bizans Oyunları’ oldu!

geym-of-bizans-600

Sosyal medyada ‘Bizans’ın adını sen koy’ hashtag’iyle başlatılan kampanya sonrası filmin adı ‘Geym Of Bizans / Bizans Oyunları’ olarak kararlaştırıldı.

Başrollerini Gürkan Uygun, Özge İnci, Altuğ Yücel, Tolgahan Sayışman, Murat Dalkılıç, Gonca Vuslateri’nin paylaştığı Gani Müjde’nin seri filmi olan Kahpe Bizans 2 filmi mahkemelik oldu ve isim değişkliğine uğradı.“Kahpe Bizans”ın devamı niteliğinde çekilen filmin adının “Kahpe Bizans 2” olması planlanıyordu, ancak ilk filmin yapımcıları isim hakkı davası açınca Müjde yeni bir isim bulmaya karar verdi. Bunun için de sosyal medyada bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında birinci olan isim, önceki gün açıklandı. Avşar Film ve Tükenmez Kalem’in yapımcılığını üstlendiği film, önümüzdeki yıl “Geym of Bizans/Bizans Oyunları” adıyla vizyona girecek.

geym-of-bizans-1-600

Ayrıca filmde geçtiğimiz günlerde bir de vize krizi yaşandı. Fransa’da yaşayan ve dünyaca ünlü filmlerde rol alan aktör aslan ‘Simba’, Bulgaristan’daki çekimlere vize krizi sebebiyle gidemedi. Arena sahnesinde Vurkaçoğlu karakterinin karşısına çıkması planlanan aslan Simba evrak eksiklikleri sebebiyle set tarihlerine uyamayınca, film ekibi bu sahneleri Fransa’ya giderek çekme kararı aldı.
kahpe-bizans-234833AY
xkahpe_bizans_2_oldu_geym_of_bizansbizans_oyunlari_h7455_508dd_jpg_pagespeed_ic_178Apmhq3r

 

86784

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir