Türkan Şoray ‘a benzerler anketi

Sinematik Yeşilçam ile ortak çalışmalara el atmış olan Facebooktaki en büyük, aktif ve kalabalık Yeşilçam grubu olan (10136 üyeli) Yeşilçam Benim Aşkım grubunda ilginç bir anket yapılıyor. TÜRKAN ŞORAY’A EN ÇOK KİM BENZİYOR!

Yeşilçam tarihinin en fazla hayrana sahip kadın oyuncusunun Türkan Şoray olduğunu söylememiz yanlış olmaz. Bu popülarite yıllar boyunca medya tarafından da kullanılmıştı ve Türkan Şoray benzerleri ortaya atılmış veya gerçekten de fiziksel olarak benzeyen pek çok oyuncu üzerine doğru veya yanlış haber yapılmış idi.

Yeşilçam Bneim Aşkım yöneticileri de bu Yeşilçam geleneğini sanal aleme taşımışlar. Haber gönderdikelri isimler içerisinde 4 kişi geri dönüş yapmış ve bu şekilde anket oluşmuş.

Dilerseniz bizlerde adaylara bir göz atalım ve yazının en sonunda da bendeniz nacizane fikrini dile getirsin…

Elif BULUT – İzmir:

ELİF BULUT 665 elif bulut 872

Nergiz ABBAS – Azerbeycan

nergiz abbas 83 nergis abbas

Yeşim ŞAİR – Bursa

yesim sair 53 yesim sair 453

Şule Üretken – İstanbul

 

Şule Üretgen 333

Bana gelince grubun yöneticisi Recep Görhan sağolsun oldukça farklı fotoğraflarla inceleme şansım oldu. Bana göre adaylar içerisinde yüz hatları en fazla benzeyen Elif Bulut onun dışında her adayın tabi ki benzeyen özellikleri var. Hepinize iyi oy vermeler. Unutmadan oy vermek için Facebook’ta Yeşilçam Benim Aşkım grubuna üye olmanız gerekiyor (BURADAN)

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir