Nebahat Çehre varisini açıkladı: Ebru Güzel

nebahat-cehre- Ebru Güzel 1

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Nebahat Çehre, yerine geçecek ismin Ebru Güzel olduğunu açıkladı.

Nebahat Çehre, doçent olan Ebru Güzel’in hem akıllı hem güzel olduğunu söyleyerek, “Daha Ebru ile oynamak istediğim anne-kız rolü var. Bu ikiliyi çok sık göreceksiniz. Jübile yapmayacağım” diye konuştu.

nebahat-cehre-ebru-guzel2

Oyunculuğu bırakacağı konuşulan Nebahat Çehre, dedikodulara son noktayı koydu. “Daha yapacak çok işim var. Varisim olarak gördüğüm Ebru Güzel ile anne-kız rolü oynayacağız” diye konuştu. Türkiye’nin en başarılı oyuncularından Nebahat Çehre, Ebru Güzel’le yepyeni bir proje için bir araya geldi. Bu yıl altıncısı düzenlenecek Forum Fashion Week’in açılış defilesinde Güzel’le birlikte podyuma çıkmaya hazırlanan Çehre, “Herkes jübile yapacağımdan bahseder oldu. Ama ben şu an için jübile yapmayı planlamıyorum. Yaparsam da varisim Ebru Güzel” diye konuştu.

Sette koçluk yaptığını söyleyen Nebahat Çehre “Sette haddim olmadan koçluk yapıyorum. Ancak yeni oyuncuların bazıları güzelliğinin arkasında kalıyor. Oyunculuk bir bütün! Ben güzelim demekle olmuyor. Güzellik kapı açıyor ancak yetenek yok ise uzun ömürlü işler olmuyor” dedi.

nebahat-cehre-ebru-guzel3

Önceki gün Güzel’le bir fotoğraf çekimine katılan usta oyuncu, “Benim varisim hem eğitimli hem de güzel olmalı” dedi. Nebahat Çehre, sözlerine şöyle devam etti: “Güzellik benim için sadece fiziksel yönden değerlendirdiğim bir kavram değil. Akıl, yetenek, zarafet ve donanımıyla bir bütün olmalı. Yani güzellik zeka işidir. Bu yönden Ebru Güzel sadece bana benzemekle kalmıyor; hayat görüşüyle de düşüncelerimi yansıtıyor.”

Nebahat Çehre’nin hayatının her alanında yanında olduğunu söyleyen Ebru Güzel “Nebahat ablam tanıştığım günden beri hep yanımda. Sette birlikte çalışırken de hep destek oluyordu. İş güzel çıksın diye uğraşıyordu. Beni veliahtı olarak seçtiği için çok mutluyum.” Dedi.

nebahat-cehre-ebru-guzel4

EBRU GÜZEL KİMDİR?

1975 yılında dünyaya gelen Ebru Güzel manken ve akademisyendir. Turizm işletme eğitimi aldıktan sonra Mimar Sinan Üniversitesinde Moda tarihi dersleri de almıştır. 2008 yılında Yeditepe Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak göreve başlayan Güzel 2014 yılında Okan Üniversitesinde Yar. Doç. Ünvanını da almıştır. Ebru Güzel’in güzelliği ve başarılarla dolu kariyeri onu farklı yerlere taşımıştır. Ebru Güzel, Okan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı olarak görev yapıyor.

Karşınızda Nebahat Çehrenin varisi olarak açıkladığı Ebru Güzel Galerisi: (üzerilerine tıklayarak büyütebilirsiniz)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir