Film Karelerinde Yeşilçam 90

Bu hafta Aykut Emrel Akalın’n filmlerden yakaladığı kareleri paylaştığımız Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde 5 kare var.

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com496 suphi kaner

Sanırım yeni farkediyorum şu sıralar çok fazla Suphi Kaner filmine denk gelmemle beraber aktörün gerçekten mimikleri ile güldürdüğünü farkettim ve güldümde. normalde düz bir tip, tipi komik değil, ama oynayınca komik olanlardan. saygı ve rahmetle anıyorum bende.

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com498 yılmaz güney

Zeyno filminde asistanlar içinde Şerif Gören de var galiba, jenerikte yazmadı ama filmin bir sahnesinde şerif gören çok kısa oynamış. filmde birşeyler eksik gibi… Atıf Yılmaz bu filmi daha iyi çekebilirdi. yada Lütfi Akad çekseymiş keşke… Yılmaz Güney’in şehirdeki köylü tavırları ile şehire ayak uydurma problemi biraz fazla abartılmış. Yılmaz Güney’in varlığı bile filme 8 puan vermeme yetiyor. Lale filmin ses kalitesi genelde iyi olmasına rağmen bu filmin ses kalitesi biraz kötü.

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com494 ali sen

Ali Şen

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com493 gulten kaya

Gülten Kaya

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com497 salih güney

Salih Güney bu filmde tam Coşkun Göğen tarzında oynamış.

BU DA BONUSUMUZ!

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com499

Ali Uyandıran ve Betül Arım.

NOT: Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Lobilerden alınan veya film setlerinden yer almış görsellerle ilgili farklı paylaşımlarımız ve galerilerimiz mevcuttur. Bazen yakalanmış görsellerde bulanıklık olabilir bu tamamen kopya ile alakalıdır. Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bulunan bu görselleri sadece internet üzerindeki görsel arşive katkı sağlamak için derlemekteyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir