Ceren Hindistan – Instagram ve Ötesi

Ceren-Hindistan-1

2000lerin Seher Şeniz’i…. mi?

Ceren Hindistan (d. 27 Şubat 1989 Ankara), Aslen Kars,Sarıkamış’lıdır. Babasının büyükbabası Hindistan’dan Kars’a göç etmiş, soyadları bu yüzden Hindistan olmuş.  Ankara Çankaya İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi mezunudur. Ankara Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden mezun olup 2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden olan güzelimiz farklı dizilerde oynamıştı. Yarışma sonrası yönetmen Abdullah Oğuz’un teklifi ile kendisinden bir yaş büyük abisi ile İstanbul’a yerleşerek Workshop’lara katılmaya başladı.

Yani epey umut vaadetmiş. Hikaye aynı 70lerdeki gibi…

2007 yılında Senin Uğruna dizisi ile oyunculuğa başladı. Baba Ocağı dizisi ile ünlendi (aşağıdaki galeride bazı görselleri var). Sakarya Fırat dizisi ile de iyice tanınan Hindistan, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan‘ın sadık cariyesi olan Ahsen Hatun‘u canlandırdı. Başrolde oynadığı 2013 yapımı Firuze dizisinden sonra yapımcılığı Erler Film’in üstlendiği 2014 yılı yapımı Aşktan Kaçınılmaz dizisinde yer aldı.

Önce futbolcu Özer Hurmacı ile ilişkisi gündemde olan Ceren Hindistan, önce instagram fenomeni oldu ardından Ümit Aslan ile yollarını ayırdıktan sonra sosyal medyaya geri dönen Ceren Hindistan‘ın paylaşım macerası kısa sürdü.

Ceren Hindistan grup 2

Oyuncu Ceren Hindistan iş adamı Ümit Aslan ile aşk yaşamaya başlamış, çiftin bu birliktelikten kızları Arya Rima dünyaya gelmişti. Ancak ülkemizin garip yüzü ortaya çıkmıştı. Ümit Aslan’ın memleketi Van’da imam nikahlı bir eşi daha vardı. Güneş Ç. imam nikahlı eşi Aslan’ın kızlarına bakmadığını ileri sürerek nafaka davası açtı. Kızının, Ümit Aslan’ın nüfusuna kayıtlı olduğunu belirten Güneş Ç., aylık 10 bin TL nafaka, 500 bin TL tazminat istedi. Resmi nikah bekleyen Ceren Hindistan ise haliyle şoke oldu.

Ceren-Hindistan-3

Ceren Hindistan instagramı yeniden kullanmaya başlaması eski Pazar dergisinin kendin pişir kendi ye usulüne benzettik. Hoş bir kadın ama 70lerin karizması var mı?… Bilemedik

Karşınızda Ceren Hindistan Galerisi:

Ceren Hindistan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir