Yeşilçam Filmleri Salih Demirci ‘nin Sesiyle Hayat Buldu

400'Ü AŞKIN KİŞİNİN KATILIM SAĞLADIĞI KONSERDE ŞARKILARIN HEP BİR AĞIZDAN SÖYLENMESİNİN YANI SIRA YEŞİLÇAM FİLMLERİNDEN KESİTLER VERİLMESİ DE SEYİRCİYİ BÜYÜLEDİ. (İHA/TEKİRDAĞ-İHA)
400’Ü AŞKIN KİŞİNİN KATILIM SAĞLADIĞI KONSERDE ŞARKILARIN HEP BİR AĞIZDAN SÖYLENMESİNİN YANI SIRA YEŞİLÇAM FİLMLERİNDEN KESİTLER VERİLMESİ DE SEYİRCİYİ BÜYÜLEDİ.

Süleymanpaşa Belediyesi organizasyonunda Süleymanpaşa Hatırası adı altında her ay sürpriz konseptlerle Süleymanpaşa seyircisinin karşısına çıkan Salih Demirci, Şubat ayı konserinde Film Tadında Konser’ konseptiyle sahnedeydi.

yeşilçam konser Salih Demirci

Süleymanpaşa Belediyesi organizasyonunda Süleymanpaşa Hatırası adı altında her ay sürpriz konseptlerle Süleymanpaşa seyircisinin karşısına çıkan Salih Demirci, bu ayki konserinde Film Tadında Konser’ konseptiyle büyük alkış aldı.

Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde gerçekleşen konseri Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da takip ederken ‘Film Tadında Konser’ yoğun ilgi gördü.

21 YEŞİLÇAM FİLM MÜZİĞİ SALİH DEMİRCİ İLE HAYAT BULDU

Hababam Sınıfı Jenerik Müziği ile başlayan konserde Sevemedim Karagözlüm, Seven Ne Yapmaz, Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim, Mavi Boncuk, Boş Çerçeve, Dert Ortağım Benim, O Ağacın Altını Şimdi Anıyormusun, Yalancı Yarim, Senden Başka, Al Yazmalım, İntizar, Aşkın Kanunu, Arım Balım Peteğim, Hasretinle Yandı Gönlüm, Sevil Neşelen, Nasıl Geçti Habersiz, Şarkılar Seni Söyler, Elbet Bir Gün Buluşacağız, Yar Saçların Lüle Lüle adlı eserler Salih Demirci ve ekibi tarafından seslendirildi.

6334306281456520707-1294503804

EMİNE ÖZATA VE GÜVENÇ YENİ ALBÜMLERİ ÖNCESİ DÜET YAPTI

Yaklaşık 2 saat süren konserde; Salih Demirci, konseri izlemeye gelen ses sanatçıları Emine Özata ve Güvenç’i sahneye davet ederken ikili yeni çıkacak albümleri öncesi bir eseri birlikte seslendirdiler.

ŞARKILAR HEP BİR AĞIZDAN SÖYLENDİ

Dört yüzü aşkın kişinin katılım sağladığı konserde şarkıların hep bir ağızdan söylenmesinin yanı sıra Yeşilçam filmlerinden kesitler verilmesi de seyirciyi büyülerken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın Salih Demirci ve ekibine teşekkür ederek çiçek takdim etmesiyle konser alkışlar eşliğinde sona erdi.

suleymanpasa hatırası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir