Yolanthe Cabau Yeşilçam’da

Yolanthe Cabau sneijder

Hatırlayacağınız gibi Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder’in model ve oyuncu eşi Yolanthe Cabau , bir Türk filminde rol aldı.  “Polis Akademisi Alaturka”da oynamayı kabul eden Cabau, başrolü Mehmet Ali Erbil’le paylaşmıştı. Gişede büyük bir başarı sağlamasa da dünyaca tanınan bir isim daha Yeşilçam dünyasına katılmış oldu.

polis akademisi alaturka 4Güzel oyuncu, filme katılma heyecanını şu şekilde anlatmıştı “Yeni bir Türk filminde yer alıyorum. Heyecanlıyım”… Daha sonra 30 Ocak 2015, Cuma günü vizyona girmesi planlanan “Polis Akademisi Alaturka“nın vizyonu, Dcp (Digital Cinema Projection) kopyalarında çıkan teknik sorunlardan dolayı ileri bir tarihe ertelenmişti.

Başrollerini  Mehmet Ali Erbil ile  Yolanthe Cabau‘nun paylaştığı ve Cabau’nun yürek hoplatan dövüş sahneleriyle bir hayli merak uyandırdığı ” Polis Akademisi Alaturka”, 17 Nisan Cuma günü vizyona girmişti.

Polislik mesleğine uygun olmayan gençlerin, akademiye kabulleriyle başlayan ve  Mehmet Ali Erbil ile  Yolanthe Cabau’nun başrollerini paylaştığı film;  Peker Açıkalın,  Saba Tümer,  Sümer Tilmaç, Elvin Levinler, Perihan Ünlücan, İlker Kurt,  Sinan Bengier, Zaza Enden ve Fulden Akyürek gibi güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor.

Yolanthe Cabau polis akademisi alaturka

Aydın Film’in yapımcılığını, Ali Yorgancıoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Kemal Kenan Ergen’in kaleme aldığı “Polis Akademisi Alaturka” filminin konusu ise: Yeni çıkan “Pozitif Ayrımcılık” kararnamesi gereği,  Polis Akademisi’ne giriş koşullarının son derece esnetildiği ve polis olmak isteyen herkesin neredeyse koşulsuz şartsız kabul edildiği akademide geçiyor. Tabiri caizse ipini koparan herkesin soluğu, polis olmak için akademide almasıyla başlayan filmde; aşırı disiplin merakıyla tanınan Müdür Muavini Beton Haşmet ( Mehmet Ali Erbil)’in başına gelen bir dizi komik olay seyirciyi bol kahkahalı bir serüvene sürüklüyor. (not: filmin tanıtım kitapçığından)

Ve karşınızda Yolanthe Cabau ‘nun Muhteşem Foto Galerisi:

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir