Top 10: Yeşilçam’ın seksi halleri

yesilcamın seksi halleri 003
Top 10: Yeşilçam’ın seksi halleri

1- Şoko partide delirmeceler: Yeşilçam geleneksel şoko partilerinin en belirgin özelliği, eriyen çikolatanın etrafında yağ satarım bal satarım stili dans eden gençlerdir. Bu partilerde herhangi bir orgiyle karşılaşmasak da; dudak dokundurma, boyundan çikolata yalama şeklinde ufak çılgınlıklar yok değildir. “Şoko” gençler arasında şifreli bir kelime gibidir. Şoko partiye iştirak edersen yoldan çıkmışsın demektir dostum.

yesilcamın seksi halleri 004

2- Bir seksilik belirtisi olarak uyku kıyafetleri: Yeşilçam’da seks düşkünü kadını nereden anlarsın? Suzan Avcı olmasından mı? Muhtemelen evet. Ama aslında “seks manyağıyım ve hemen şuracıkta seninle sevişmek istiyorum” kostümü diyebileceğimiz bir kombin vardır: Dantelli kombinezon ve saten sabahlık. Bu kadınlar, evli avlarını, kimi zaman yatağa uzanıp bekler kimi zaman da telefonla eve çağırır.

yesilcamın seksi halleri 005

3- Mini etekler, bağrı açık gömlekler: Bir karış boyunda mini etek giyen kadın, uçarı ve şehirlidir. Yazları havuza girmeyi, kışları külotlu çorap giymeyi sever. Bağrı açık gömlek giyen ve altın zincir takan erkek de tam bir yürek yakandır. Yazları havuz kenarında kız tavlamayı, kışları atkı takmayı sever. Bu ikisi bir araya gelince belasındır Yeşilçam’da.

yesilcamın seksi halleri 009

4- Yatakta sarılma pozu: Omuzlar açık kalacak şekilde yorganla örtünen ve birbirine sarılmış halde yatan çift, seyirciye “az önce fena seviştik, halimiz kalmadı” mesajı verir. Ah o yatağın dili olsa da anlatsa. Sevişme sonrasındaki yatak sohbetlerinde büyük hayaller kurulur fakat işler hep bozulur. O seks adeta lanetli bir sekstir.

yesilcamın seksi halleri 002

5- Parıldayan, aralık dudak: Kamera lip gloss sürmüş aralık dudağa zoom yapar. İşte o an, aralık dudağın karşısındaki erkekten çok hoşlandığını ve deli gibi sevişmek istediğini anlarız. Bu sahnenin devamında, aralık dudak kendini yatakta, aralanmış olarak bulur.

yesilcamın seksi halleri 012

6- Kulüpte dansöz seyretme ritüeli: Bir seksi eğlenme çeşidi olarak kulüpte dansöz seyretmek ve su bardağında şarap içmek. Dansöz, pullu kostümüyle göbek atarken erkeğine kur yapan bir tavus kuşu gibidir. Onu izleyen jön de bıyıklarını çekiştirerek ilişki istemiyorum mesajı verir. Her şey sanki bi porno intro’su gibidir.

yesilcamın seksi halleri 011

7- V şeklindeki mayo: Uzunca bir fuların bacak arasında V şekline getirilip, belden kısa bir fularla bağlanması sonucu oluştuğunu düşündüğümüz bu mayo, barbie bebek mayolarından hallicedir. Kahramanımız hoplayıp zıplarken yüreğimizi ağzımıza getirir.

yesilcamın seksi halleri 010

8- Kumsalda sarmaş dolaş: Deniz kenarında birbirini kovalayıp, kumların üstünde yuvarlanmak ve dalgalar arasında öpüşmek şeklinde gelişen, Magnum reklamı gibi hadise.

yesilcamın seksi halleri 007

9- 2 beden küçük bikini: O göğüsler ve popo biraz taşmazsa olmaz tabi. Bikini üstü 2 küçük düz üçgenden, bikini altı da 1 küçük ters üçgenden oluşan kreasyondur. Bu kreasyonun moda olduğu yıllar, İllüminati’nin sinemamıza dadanmaya başladığı yıllardır.

yesilcamın seksi halleri 008

10- Çekiyorum, askıyı indir!: Ünlülerin fotoğrafçısının, manken olmak üzere olan kızımızın fotoğraflarını çekerken verdiği komuttur. Kötü yola düşme kolu olan o askı indiyse süreç başlamıştır. Bugün askısını indiren, yarın şampuan reklamında oynar.

Yazan: Semra Uygun

 

One thought on “Top 10: Yeşilçam’ın seksi halleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir