Serdar Kebapçılar Dvd Film Kapakları

rampage korkusuz Serdar Kebapçılar
Filmin yasal/orijinal dvd kapağı

Çetin İnanç‘ın “Korkusuz”/”Rampage” filmi 2009 yılında Amerika’da yeniden basılmıştı. Dvd’yi basan firması, süreci ve bu işe soyunan Ed Glaser hakkında epey bilgi eklemiştik. Yunanlı dostumuz Vasilis’in Onar Films’i dışında yasal olarak bir Türk işi b film basan ikinci şirket Dark Maze olmuştu. Ancak Avrupa’dan farklı olarak bu filmi Amerika’da basmak epey çaba ve masraf gerektirmiş, filmde kullanılan müziklerin telif hakkı yüzünden yeni müzikler yapılmış ve filme ingilizce dublaj yapılmıştı.

80li yıllarda Çetin İnanç’ın yaptığı filmler ile video piyasasında şöhret elde eden Serdar Kebapçılar için de ikinci bir şöhret dönemi olmuş ve bu seferde dünyadaki Trash film sevrler arasında ismi yeniden gündeme gelmişti. Biz de kendisiyle bu vesile ile röportaj yapmış ve sitede yayınlamıştık (buradan okuyabilirsiniz).

Bugün artık Dark Maze yerine Neon Harbor var ve farklı bir üretim içerisinde. Önümüzdeki günlerde Istanbul’u ilk defa ziyarete gelecek olan Neon Harbor‘ın sahibi Ed Glaser‘ın da ziyareti yaklaştıkça yaptığı bazı güzellikleri yeni öğreniyoruz. Ed, o dönem Serdar Kebapçılar için kendi arşivinde bulunan Vhslerdeki filmleri dvd’ye aktarmış. Bu aktarmayı yaptıktan sonra da Serdar Kebapçılar ‘a yolladığı dvdler için özel dvd kapakları hazırlamış. Ticari hiç bir değeri olmayan ve  filmlerin başrol oyuncusu için hazırlanan bu kapaklar gerçekten çok güzel ve özeller. Aslında gönül, filmlerin bu kapaklarla dvd olarak piyasaya çıkmasını ister ancak yakın bir gelecekte zor gözüküyor. Bu hayran yapımı kapaklarda Çetin İnanç‘ın herşeyi yaptığı ve Anıt Film‘den çıkan filmlerin isimlerini de Ed kendine göre İngilizceleştirmiş ve Asi Kabadayı – Iron fist olmuş, İntikamcı – Commando olmuş.

Bu kapakları aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Yakın zamanda uyanık birileri çıkıp bu kapakları kullanıp filmleri internet üzerinden filmleri satmaya çalışabilir. Bugün artık dark maze yok, geçmişte de sadece 1 tane Türk filmini bastı ve kapandı. Serdar’ın ingilizce olarakta tek filmi basıldı.  Buraya not düştük internet üzerinde d ebu kapakları bulursanız artık kaynağını ve kapakların hikayesini biliyorsunuz!

Serdar Kebapçılar hayran yapımı Dvd Film Kapakları:

diy dvd Asi Kabadayı Iron Fist Serdar - Çetin İnanç

Asi Kabadayı – Iron Fist

diy dvd comando intikamci Serdar Özkebapçılar

İntikamcı – Commando

dvd turkish thunder kara şimşek

Kara Şimşek – Turkish Thunder

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir