Erler Film 60 Yıllık Arşivini Açıyor

Erler Film, en sonunda kendi YouTube Kanalını da açtı. Bu sayede şirketin 1960 yılından bugüne imza attığı 205 Film, 4264 Bölüm Tv Dizisi ve sayısız Müzik ve Eğlence programını izleyebileceğiz. Uzun bir süreden  beklediğimiz bu güzel haberi dün aldık, bu şekilde bizler d ebu geniş arşive ulaşabileceğiz.

Aslında bu durum 2 yönü ile ele alınması gereken bir durum. Bir tarafta dvd/blu ray gibi koleksiyon ürünleri azalırken pek çok şirket filmlerini artık youtube’a yüklemeye başladı. Tabi extraları ile zengin içeriklere sahip ürünler yerine daha farklı bir yol seçilmiş oluyor. Erler filmin eserlerine bu şekilde ulaşmak elbette biz araştırmacılar için de epey heyecan verici olacak. Ayrıca kendi filmlerini çok iyi sakladığını düşündüğümüzden dolayı zor bulunan Erler film yapımlarına ve kaliteli görsellerine de bu şekilde ulaşmış olacağız.

Erler Film Youtube Kanalına ulaşmak için

BURAYA TIKLAYINIZ!

erler film youtube

kadinberberi1964

Erler Film,

1960 yılında tanınmış yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu tarafından İstanbul’da kurulmuş bir film yapım şirketidir. Günümüzde İstanbul, Beykoz’da bulunan şirketimiz Türkiye’deki en eski yapım şirketi olup, günümüzde hala aktif durumdadır.

1960‘lı ve 1970‘li yıllarda, Türkiye’nin en büyük yapım şirketi durumunda olan şirket, 1990‘dan itibaren televizyon dizilerinin yapımcılığına da başlamıştır. Türkiye’de kurumlaşan ilk film şirketi olan Erler Film 40 yılı aşkın bir süredir ara vermeksizin, siyah-beyazdan renkliye, yerli yapımlardan koprodüksiyonlara, tarihi filmlerden komedilere kadar geniş yelpazede sinema filmleri üretmektedir.

turker inanoglu 3

One thought on “Erler Film 60 Yıllık Arşivini Açıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir