Film Karelerinde Yeşilçam 103

Bu hafta Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde Aykut Emrel Akalın ve Utku Uluer’in yakaladığı kareler var. Ağırlıklı olarak Aykut Emrel Akalın’ın katkıda bulunduğu köşemiz de yakaladığı ilginç karelerin yanında Yeşilçam emekçilerini de unutturmamaya devam ediyor.  Karelerin üzerilerine tıklayarak büyütebilirsiniz ve altlarındaki yazılardan bilgilerini alabilirsiniz. Ayrıca geçmiş galerilerimize bakmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com613

Ebru Gündeş Deli Divane dizisinde Gökhan Arsoy ile başrol oynamıştı. Gökhan Arsoy sempatikliği ile epey popüle rolmuştu. Ebru Gündeş ise bu dizilerden sonra yine bir dizi estetik operasyondna geçmişti….

Menderes Köprüsü (1968) 3

1968 yılı yapımı Menderes Köprüsü filminden bir enstantene. Hüseyin Baradan bacaklarını çeşmede yıkayan Sevda Ferdağ’yı izliyor/dikizliyor. Filmde epey saldırgan bir enişteyi canlandırıyor. Sevda Ferdağ ise fiziğinin en iyi olduğu dönemde…. (Utku Uluer)

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com618 bengü
ÇİÇEKLİ BAHÇENİN GÜLLERİNDEN, DURU GÜZELLİK, İNSANA HUZUR VEREN BAKIŞLAR.

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com619

Orhan Gencebay ve Kadir Savun – MİZANSEN PEK OLMAMIŞ

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com791

BANA GÖRE SİNEMADA DEĞERİ BİLİNEMEMİŞ DEV BİR AKTÖR.

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com789BANKER BİLO FİLMİNDEN BİR ENSTANTENE. AMCAMIZ KAMERAYI FARKETMİŞ,ERTEM EĞİLMEZ ÇILDIRMIŞTIR, ADAM SAHNE BİTİMİNE KADAR KAMERAYA BAKIYOR…

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com790

BU SAHNEDEKİ DE SANIRIM Ertunç Şenkay.

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com799

Sertaç Karan – Temel Gürsu ile de çok çalıştılar…

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com788

BİR YEŞİLÇAM DÖNEMİ KURGUCUSU’NUN TV DE MESLEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR OLMASI SEVİNDİRİCİ BİR DURUM.

NOT: Bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Lobilerden alınan veya film setlerinden yer almış görsellerle ilgili farklı paylaşımlarımız ve galerilerimiz mevcuttur. Bazen yakalanmış görsellerde bulanıklık olabilir bu tamamen kopya ile alakalıdır. Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bulunan bu görselleri sadece internet üzerindeki görsel arşive katkı sağlamak için derlemekteyiz.

Film Karelerinde Yeşilçam 103

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir