Gio Ödülleri 2016, 24 Kasım’da Pera Müzesi’nde verilecek

Gio Ödülleri 2016
Gio Ödülleri 2016, 24 Kasım’da Pera Müzesi’ndeki törenle sahiplerini bulacak…
Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği FABİSAD’ın her sene gerçekleştirdiği Gio Ödülleri bu sene “Öykü”, “Yayımlanmamış Öykü” ve “Yayımlanmamış İllüstrasyon” kategorilerinde sanatçıları ödüllendirecek.

Her sene Giovanni Scognamillo onuruna verilen GİO Ödülleri bu sene Riot Games’in katkılarıyla, Pera Müzesi işbirliği ile gerçekleştirilecek.

“Yayımlanmamış Öykü” ve “Yayımlanmamış İllüstrasyon” dallarında dereceye giren katılımcılara, yarışmanın sonuçları tören öncesinde telefon ve e-posta yolları ile bildirilecek.

Gio Ödülleri 2016’nın ödül kategorileri ve töreniyle ilgili ayrıntılı bilgiler için Gio Ödülleri’ne özel hazırlanan web sitesini ve sosyal medya hesaplarınıtakipte kalın!

Hayal gücü, GİO adaylarıyla birlikte olsun!

GİO Ödülleri sitesi : http://gio.fabisad.com
FABİSAD resmi sitesi : http://www.fabisad.com
Facebook : http://www.facebook.com/FABISAD
Twitter : http://twitter.com/fabisad
Youtube : http://www.youtube.com/fabisad
Fabilog: http://fabilog.com
Deviantart : http://fabisad.deviantart.com/

GİO KİMDİR

Yarışmamıza adını veren ve gönlümüzde ayrı bir yere sahip olan Giovanni Scognamillo; ülkemizde henüz fantazya, korku ve bilimkurgunun konuşulmadığı, sanatsal üretimlere konu olmadığı yıllarda ortaya koyduğu yapıtlarıyla bu türlerin öncülüğünü yapmış bir sanatçı; araştırmaları, öyküleri kısacası ürettiği her eserle bu türlerle ilgilenenlerin ufkunu açmış, sanatçıları cesaretlendirmiş bir rehber.

fabisad-banner

FABİSAD, Türkiye’nin Fantastik, Bilim-Kurgu ve Korku üreticilerinin bir araya geldiği, türün ülkemizdeki gelişimini, sanatçıların korunmasını ve bilinirliklerinin yükselmesini, okur ve takipçi kitlesinin artırılmasını, daha nitelikli eserlerin ortaya çıkmasını ve hayal gücünün öneminin anlatılmasını amaçlayan bir dernektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir