2016 biterken Sinematik Yeşilçam ekibi olarak yeni yılınızı kutluyoruz!

yeni-yil-2017

Değerli Sinematik Yeşilçam okuyucuları

2016 yılının 2. yarısından itibaren yenilediğimiz ara yüzümüzle birlikte bizim için epey hareketli bir sene geçirdik. Bu sayede artık paylaşımlarımızı farklı bir yere taşıdığımızı düşünüyoruz. Yeni yılda paylaşımımızı arttırırken çıktığımız bu yolda şimdiden herkese tekrardan teşekkür ederiz. Zira bu yıl yazar kadromuz epey genişledi.

Facebook sayfamız facebook.com/SinematikYesilcam bu sene de epey hareketli idi. Ayrıca Suzan Dilek Yılmaz’ın elinde Twitter adresimiz twitter.com/SinematikSitesi de epey aktif oldu.

Bu sene sonunda başladığımız ve 2017 yılında sık sık tekrarlıyacağımız Bir Yönetmen ve Bir Oyuncu üzerine yoğunlaşma konseptimizin ilkini 2016 Aralık Cüneyt Arkın ayı olarak gerçekleştirdik. Önümüzdeki Şubat ayında da yeni bir konsept ayı ile birlikte olacağız.

Her geçen sene Yeşilçam’ın değerini daha iyi anlıyoruz. Ancak bu sene kayıplarımız çok fazla idi. Bir dönem sadece kaybettiğimiz sanatçılarımızı yazıyorduk. Bu açıdan 2016 yılının oldukça hüzünlü olduğunu da söylemek gerekli. Tarık Akan gibi hiç beklemediğimiz ölümler ile bu sene sarsıcı geçti. Maalesef sadece kaybettikçe hatırlayan bir ülkeye dönüştük. Emekçilerimizi, yitirdiğimiz değerli sinema ve tiyatro sanatçılarımızı  saygıyla anıyoruz. Daha güzel bir 2017, daha huzurlu bir yıl dileği ile tüm emekçileri selamlıyorum.

Hepinize iyi seneler

Sinematik Yeşilçam Ekibi

2017-yeni-yil-10

Bu arada unutmadan 2016 yılının son günlerinde hiç anlamadığımız bir tartışma çıktı. “Müslüman Yılbaşı Kutlamaz” gibi mesajlara ne diyeceğimizi bilmedik ancak şöyle aşağıdaki gibi bir açıklamayı bu konuda yanlış bilgisi olanlara yollayabilirsiniz…

güle güle 2016

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir