Sinematik Yeşilçam’da Aralık 2016: Cüneyt Arkın

cuneyt-arkin-banner Cüneyt Arkın

Değerli Sinematik Yeşilçam okurları;

Bundan sonra her ay, seçtiğimiz bir sanatçımız ve yönetmenimiz üzerine sitemizde yoğunlaşacağız. Haberler ve diğer paylaşımlarımızın yanı sıra yayınımız ağırlıkla seçtiğimiz isim üzerine olacak. Aralık 2016’yı sitemizde Cüneyt Arkın ayı olarak belirledik.

Aralık ayı boyunca değerli Sinematik Yeşilçam yazarlarının Cüneyt Arkın ile ilgili yazdıkları eski ve yeni yazılara yoğunlaşacağız. Ancak kendi rutin yayınımıza da devam edeceğiz.

Bu ay özellikle öne çıkartacağımız film ise Arkın’ın başrolünü oynadığı sinemamızın en önemli intikam filmlerinden İNSAN AVCISI filmi olacak. Gökay Gelgeç’in hazırladığı dosya bugüne kadar film üzerine internette paylaşılmış en detaylı inceleme dosyası olacak. Ayrıca Utku Uluer’in hazırlayıp sunduğu Açık Radyo’da yayınlanan Yeşilçam Arkeolojisi radyo programında da çeşitli sürprizlerimiz olacak.

Eğer sizlerin de Cüneyt Arkın ile ilgili paylaşmak istediği anı, görsel, film incelemeleri ve eski haberler varsa Aralık Ayı boyunca bizimle [email protected] adresinden veya www.facebook.com/SinematikYesilcam/ sayfasından bizimle irtibata geçebilirsiniz.

cuneyt-arkin-gif

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir