Film Karelerinde Yeşilçam 112

Bu hafta Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde Aykut Emrel Akalın ve Ramazan Gönen’in filmlerden yakaladığı kareler var. Aykut Emrel Akalın yine verdiği detaylarla yakaladığı kareler üzerinden Yeşilçam tarihindeki detaylar ışık tutuyor. Ramazan Gönen’in karelerindeki yorumlar ise Utku Uluer‘e ait. Cinsel içerikli filmlerle 70’lerin 2. yarısında yıldız statüsüne ulaşan Zerrin Doğan‘dan, alta doğru nadide 5 kare paylaşıyoruz. Bu karelerde farklı bir Zerrin Doğan göreceksiniz. Doğan‘ın kareleri İrfan Atasoy‘un 1978 yapımı Rezil filminden. Karelerin hepsinin üzerilerine tıklayarak büyütebilirsiniz. Ayrıca geçmiş galerilerimize bakmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Karılar Koğuşu (1989) filminden bir enstantene ve Kudret Karadağ

Gelin Kız (1970) filminden tüm heybetiyle Erol Taş

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni filminden Şevket Altuğ ve Orhan Oğuz

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni filmini izleyenler bilir bu da filmde yer almış Konuk Oyunculardan bir demet; Müjde Ar, Şevket Altuğ, Başar Sabuncu, Sevil sabuncu, Sermin Şen, İlker İnanoğlu

Gerçekten kendisi facebook’da olduğu için değil oyunculuğunu beğendiğim ve kameraya çok yakışan bir isim; ADNAN KARABACAK.

Hayatımızın En Güzel Yılları filminden (1972) Ekrem Gökkaya ve o dönemin güzel kadınlarından Müşerref Tezcan (Ramazan Gönen’in yakaladığı kare)

 Rezil (1978) filminden emektar oyuncu Muammer Gözalan ve Zerrin Doğan

Zerrin Doğan

Zerrin Doğan (Rezil 1978) bu karede gerçekten çok farklı çıkmış

Zerrin Doğan

Zerrin Doğan Rezil (1978) filminden bir başka sahne ve diğer karelere göre burada da farklı çıkmış

Zerrin Doğan ile Tugay Toksöz (Rezil 1978)

Ve de bu son Zerrin Doğan karemiz (Rezil 1978)

not: son 5 kare Ramazan Gönen arşivinden

NOT: Bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Lobilerden alınan veya film setlerinden yer almış görsellerle ilgili farklı paylaşımlarımız ve galerilerimiz mevcuttur. Bazen yakalanmış görsellerde bulanıklık olabilir bu tamamen kopya ile alakalıdır. Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bulunan bu görselleri sadece internet üzerindeki görsel arşive katkı sağlamak için derlemekteyiz.

Film Karelerinde Yeşilçam 112

One thought on “Film Karelerinde Yeşilçam 112

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir