Yeni Bir Sinema Programı : Salon 7

Salon 7Sitemizde de değerli yazılarına yer verdiğimiz Nizam Eren’in hazırlayıp sunduğu ve Perşembe günleri yayınlanacak yeni bir sinema programı başladı. Çok fazla sinema programı kalmadığını düşündüğümüzde oldukça sevindirici ancak bizim gibi uydu alıcısına sahip olmayanlar için yine internetten ulaşmayı düşündüğümüz bir program olacak.

Salon 7 isimli sinema programının ilk çekimlerini Yeşilçam ile özdeşleşen Arzu filmde yaptı. Bu yönden bizim için daha da ilgi çekici hale geldi.
İlk konukları olarak ünlü yönetmen Ertem Eğilmez’in oğlu Ferdi Eğilmez, babasına dair bilinmeyenleri ve set anılarını anlattı.


Nizam Eren, Salon 7 sinema programı üzerine şunları söyledi:
1 yıl içinde 450 ye yakın filmin gösterime çıktığı yerli-yabancı 60 milyona yakın biletin satıldığı 80 milyonluk ülkemizde maalesef sinema programı yapan kanal kalmadı.

Haldun Dormen’in KAMERA ARKASI adlı programı ile TRT de başlattığı bu heyecan şimdi SAT -7 TÜRK ekranlarında ile devam edecek.

Gösterime giren ve girecek olan filmler, gişe durumu, bunları biliyor musunuz köşesi, sinema dünyasından yerli ve yabancı haberler, film şirketleri ziyareti, set ve sinema insanları söyleşisi gibi zengin bir içeriğe sahip programımızın en güzel yanı reyting kaygısı taşımaması.’’

Gerçekten de dikkat çekilen noktalar düşündürücü. Umarız Salon 7’de bol bol Yeşilçam’a yer verilir veya Yeşilçam anılır.

Salon-7 de Nizam Eren’e halen SAT-7 TÜRK’ün kültür – sanat haberlerini hazırlayan İlknur Bay eşlik edecek. SAT -7 TÜRK, Türksat üzerinden yayınlandığı gibi D-Smart 157. Kanalda da yayında.

Ayrıca www.sat7turk.com sitesinden de canlı yayınları izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir