Cem Yılmaz’dan Her Şey Çok Güzel Olacak 2!!!!

Bilemiyorum Altan

Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson ikilisinin klasikler arasına giren Her Şey Çok Güzel Olacak filmi önümüzdeki sene 20. yılını devirecek.  Cem Yılmaz, resmi Twitter hesabından bu konuyla geçenlerde bir paylaşım yaptı ve filmin hayranlarına yani bizlere şu müjdeyi verdi:

“Önümüzdeki yıl,HŞÇGO filmimizin 20.yılı ! 20.yıl şerefine bi 40 dk lık orta metraj özel bi film düşünüyorum @mazharalanson12 ! Yakışır 😉

Her Şey Çok Güzel Olacak

Bu gerçekten çok güzel bir haber. Ülkemizde bu gibi kült yapımlar üzerine geliştirici yaklaşımlar pek ortaya çıkmıyor.  Ama Cem Yılmaz dvdleirnde extralara ve kamera arkalarına özen gösterdiği gibi üretimlerine devam ediyor ve kaliteyi her seferinde biraz daha yükseltiyor. Bunlar olurken seyirci sayısının düştüğü haberleri yapılıyor ve sadece gişe ile ele alınıyor. Ama biz hem yeşilçam ruhunu yaşatan öte yandan fantastik sinema adına da üretimlerini sürdüren Cem Yılmaz’ı ilgiyle takip etmeye devam ediyoruz.

Fantastik olmasa da Kült mertebesine eriştiğini düşündüğümüz Her Şey Çok Güzel Olacak filminin 40 dakikalık özel filmini bekliyoruz.

Kimbilir herşeyin çok güzel olmasını diliyoruz belki de…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir