Film Karelerinde Yeşilçam 126

Bu haftaki paylaşımımızda Aykut Emrel Akalın, Utku Uler ve Sedat Akkurt’un yakaladığı 8 kareye yer vereceğiz.    Karelerin üzerilerine tıklayarak büyütebilirsiniz. Ayrıca geçmiş galerilerimize bakmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Maalesef Münir Özkul’u kaybettik (Aykut Emrel Akalın arşivinden)

Dündar Aydınlı (Aykut Emrel Akalın arşivinden)

Suzan Avcı – Fosforlu Cevriyem (1969) filmindeki “kötü” kadın tiplemesi akıllara kazınmıştır. Burada da meşhur sahnelerinden bir tanesi… (Utku Uluer’in arşivinden)

Gölge Oyunu 1992 (Aykut Emrel Akalın arşivinden)

Hüseyin Peyda ve Suzan Avcı Yeşilçam filmlerinde kötü karakter rollerinin vazgeçilmez iki ismi. 1973 yılında Süreyya Duru’nun yönetmenliğini yaptığı Rabia (İlk Kadın Evliya) filminden bir sahne. (Sedat Akkurt arşivinden)

İnanılmaz bir gündü. Yazdığı  kitabının imza gününde yılardır takip ettiğim Göksel Arsoy ile yüz yüze tanışma şansına eriştim. İlk 5 dakika neredeyse konuşamadım desem yalan olmaz. Göksel Arsoy Hayran Kulübü olarak görevimizi yaptık… (Sedat Akkurt arşivinden)

İki büyük usta… Levent Kırca ve Şener Şen. Ne Olacak Şimdi (1979) filminden unutulmaz bir kare… (Sedat Akkurt arşivinden)

Ed Glaser ve Deja Vu… Yıllardır düzenli olarak içerik üreten ve tanıtım videolarında bol bol Yeşilçam filmlerine de yer veren Ed Glaser bizleri de unutmamış. Turkish Batman videosunda Ali Murat Güven ve Utku Uluer’e teşekkür etmeyi ihmal etmemiş. Biz de kendisine teşekkür ediyoruz…

Film Karelerinde Yeşilçam 126

NOT: Bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Lobilerden alınan veya film setlerinden yer almış görsellerle ilgili farklı paylaşımlarımız ve galerilerimiz mevcuttur. Bazen yakalanmış görsellerde bulanıklık olabilir bu tamamen kopya ile alakalıdır. Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bulunan bu görselleri sadece internet üzerindeki görsel arşive katkı sağlamak için derlemekteyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir