Haftalık TARKAN Dergisi Yeniden Yayında!!!!

Haftalık TARKANTan Burak bizlere müjdeyi verdi! Bir süredir hazırlıkları yapılan Tarkan dergisi haftalık olarak basıldı ve dağıtımına geçiliyor. Abone olan herkese, TARKAN DERGİSİ’nin ilk sayısının gönderim işlemleri 14 ŞUBAT 2018 Çarşamba günü başlayacak.

Tan Burak’ın açıklamasının tam metni şöyle:

Dergiyi daha erken bir tarihte PTT Postasına teslim etmek isterdik ama maalesef 2-3 hafta süren soğuk algınlığı sebebiyle tam kapasite çalışamadım. İlk sayı olmasının getirdiği bazı teknik güçlükler (abone adres kayıtları, etiketleme, paketleme v.s.) de üzerine eklenince, dergimizin matbaadan birkaç gün önce gelmiş olmasına rağmen sizlere hemen gönderemedik. Yine de sözümüzü tutarak 14 ŞUBAT 2018 Çarşamba tarihli olarak TARKAN Dergisinin ilk sayısını yayınlayabildik. Henüz yayıncılık faaliyetimizin ilk günlerinde olduğumuz için bunun gibi ufak tefek aksaklıklar olabilir ve olacaktır da… Sonuçta 25 yılı aşkın bir süredir yayınlanmamış olan bir haftalık dergi yayınını yeniden canlandırıyoruz. Bu nedenle, sabrınız ve anlayışınız için şimdiden teşekkürlerimizi sunuyorum.

PTT Kayıtsız Posta hizmeti ile gönderdiğimiz dergimizin ilk sayısının bugün içerisinde ve önümüzdeki hafta başlarında çoğu abonemize ulaşacağını öngörüyoruz. Sizlere ulaştıkça, buradan, sosyal medyadan paylaşırsanız, hangi şehire kaç günde gönderim yapılabiliyor bilgisine de ulaşmış olur ve postaya hazırlık sürecimizi buna göre planlayabiliriz. İlginiz, desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

TARKAN dergisinin 2.Sayısı da bugün (16 Şubat CUMA) matbaadan çıkacak. Haftasonu, hem dergimizi hem de hediyemiz olan 50cmx70cm ölçülerindeki büyük boy TARKAN POSTER’ini özel koruyucu kutusunda birlikte göndereceğiz. Vakit kazanmak ve teslimatı garantilemek için, dergiyi de kutu içerisine yerleştirip (kıvrılma sorunu olmuyor dergide, kağıdı oldukça dayanıklı ve kaliteli) PTT KARGO ile teslim etmek üzere yetkililerle görüşmemiz devam ediyor. Uygun bir maliyet ile (sizlere yansıtmadan) bu sefere mahsus olmak üzere dergi ve posteri birlikte özel kargo ile göndermiş olacağız.

Dergimizi ve Posterinizi beğeneceğinize inanıyoruz.
Her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi bana her zaman doğrudan oluştırabilirsiniz. E-posta adresimiz: [email protected] ve ofis telefonumuz: 0.212.983 26 40’tır.

TARKAN Dergisi’nde uzun yıllar görüşmek dileğiyle.
Sevgi ve Saygılarımla,
Tan Burak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir