Cem Yılmaz ‘dan “iki film birden” geliyor!

Cem Yılmaz, sinema için yeni projeleriyle ilgili müjdeyi kişisel Instagram hesabından duyurdu.

2018 yılının ilk günlerinde gösterime giren Arif v 216, bilhassa vizyondaki ilk haftalarında aldığı önemli gişe başarılarıyla toplamda 5 milyona yakın seyirci tarafından izlenmiş ve en çok seyirci çeken Cem Yılmaz filmi unvanını G.O.R.A‘dan almıştı. Senaryosuna imza atıp başrolünde yer aldığı Arif v 216’nın yapım aşaması ve vizyonu sırasında iki orta metraj film çekme projesinden bahseden Cem Yılmaz, bu konuda somut adımlar attığını kişisel Instagram hesabından duyurdu.

Cem Yılmaz

Evet sevgili sinemaseverler…Yeni sinema fikrim “KARAKOMİK FİLMLER” 2 Film birden olmak üzere umuyorum Ocak ta sinemada….Ben başladım,gerisi de güzel gelirse cok şahane işler çıkacagına eminim…Gorayı cok sevmiştim ama Hokkabazın nın yeri ayrı diyorsan 🙂 sıradaki parca sana

Yılmaz’ın ismini Karakomik Filmler olarak belirttiği proje, yaklaşık altmışar dakikalık iki filmden oluşacak ve sinemalarda “2 film birden” şeklinde arka arkaya gösterilecek. Yılmaz’ın senaristliğinin yanı sıra yapımcılığını da üstleneceği projenin vizyonu için ünlü komedyenin işaret ettiği zaman dilimi ise Ocak 2019.

kaynak: boxoffice.tr  sitesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir