Milyon Dolarlık Afiş / Million Dollar Poster

“Altın Fırçalı Adam” belgeselinin yönetmeni Fatih Yürür ve yapımcısı Hakan Tunga Kalkan yeniden işbaşında!

Bu ikili bu sefer oldukça zorlu bir yolculuğa çıkıyorlar. Bu yolculukta Türkiye’deki “Milyon Dolarlık Afiş”in peşinde olacaklar. Belki de filmlerin tanıtılması için en önemli görsel malzeme olan afişlerin Türkiye’deki afiş tutkunlarına, çizerlere, koleksiyonculara ama en önemlisi de o tozlu raflarda bekleyen Türk Sineması ve Türkiye’deki sinema kültürüne yönelik bu çalışma ilk meyvesini verdi;

Projenin tanıtım videosu yayınlandı!

2019 senesi içerisinde tamamlanması hedeflenen projeye sizler de desteğinizi vermeye hazır mısınız?

“Altın Fırçalı Adam” belgeselinin bütçesini tamamen kendi imkanlarıyla karşılayan ikili, bu projede de “bağımsız” kalabilmek için maddi desteklerinizi bekliyor. Bunun için yapmanız gereken aşağıdaki hesap adresine eft/havale yapmak. Projeye yapılacak olan tüm destekler oldukça önemli. Bir şekilde bağımsız sinemaya ve belgeselciliğe de destek oluyorsunuz. Sinematik Yeşilçam sitesi olarak maddi ve manevi olarak projeye ve yaşatmaya çalıştığı afiş kültürüne destek olmaya çalışacağız.

Bağışınıza istinaden ileride adınızın kullanılmasını/açıklanmasını (tutar gizli kalmak kaydıyla) onaylıyorsanız gönderisi sırasında “Açıklama” alanına adınızı ve soyadınızı yazmanız yeterli olacaktır.

Türkiye İş Bankası – Hakan Tunga Kalkan
TR32 0006 4000 0011 1430 2606 50

Milyon Dolarlık Afiş

Belgeseli takipte kalın: http://www.milyondolarlikafis.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir