Hababam Sınıfı Yeniden Fragmanı Yayınlandı

Yapımcılığını HANN Film’n üstlendiği Hababam Sınıfı Yeniden filminin tanıtım fragmanı yayında! Rıfat Ilgaz’ın romanından uyarlanan film geçmiş ile yeniyi birleştirme iddiasında olacak.

Bu yılın yeni öğrencileri, hocaları ve birbirinden farklı karakteriyle Hababam sınıfı, yeni öğretim yılında büyük bir coşkuyla birlikte. Özel Çamlıca Lisesi yeniden karma eğitime geçiyor ve okula yatılı kız öğrenciler geliyor. Açıklanan bilgiler arasında sınıfın haylazları Duba Nuri, Format Hasan, Racon Faruk, Yakışıklı ve Düldül olarak belirtilmiş. Yeni tiplemeler giren film bakalım nasıl olacak…

Arzu filmin çektiği filmlerde yer almış eski oyuncularla birlikte göndermelerin de olduğu Hababam Sınıfı Yeniden Fragman paylaşılmasının ardından 17 Mayıs 2019 Tarihinde seyircilerle buluşacağı bildirildi.

Hababam Sınıfı Fenerbahçe

Hababam Sınıfı Yeniden filminin oyuncu kadrosunda  Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Hande Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz, Yusuf Çim, Özge Özacar, Giray Altınok, Sami Aksu, Nazlı Pınar Kaya, Fırat Albayram, Irmak Aydın, Mustafa Karaoğlu, Hasan Say, Hülya Duyar, Osman Alkaş, Deniz Yeşil Mavi, Nural Demirhan ve Vural Ceylan yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini Mehmet Başbaran’ın üstlendiği filmin senaryosunu ise Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise  Doğa Can Anafarta oturuyor.

Filmin daha öncede Teaser afişi yayınlanmıştı:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir