Serdar Gökhan ‘a İnternet’te Çamur At İzi Kalsın

Serdar Gökhan
Serdar Gökhan

Yeşlilçam’a geldiğinde daha 20 yaşında bile değildi ( 1966 )… En alt basamaktan başladı. Figüranlık, dublörlük, yardımcı karakter canlandıran ve de bileğinin hakkıyla başrole çıkan bir oyuncu. Sinemanın en çileli yıllarında emek verdi. Ulaşabileceği en tepe noktaya kadar geldi. Öte yandan yıllar acımasızca geçti ve de yeşilçam eski günlerinden uzaklaştı. 90’lı yıllarda az sayıda çekilen sinema filmlerinde oynamayan ve de zor şartlarda yaşam mücadelesi veren emektarlardan biri oldu.

Uzun bir ara verdiği sanatına o yıllarda revaçta olan video filmleriyle yeniden döndü. Sonra televizyon dizileri onun şansını döndürdü şimdiye kadar bir çok dizide çalıştı halen yeni projelerde yer alıyor. 2000 li yıllarda siyesete ilgi gösterdi ve mhp den 2007 seçimlerinde Milletvekili adayı oldu . Hepimizin olduğu gibi onunda bir ideolojisi yakın olduğu bir siyasi parti sempati duyduğu siyasetçiler old . Son yıllarda pek çok projede yer almış bazı röportajlarında bunu belirtmiş memnuniyetini kendi adına dillendirmişti. Maalesef bazı sanatçılarımızın olduğu gibi o da bizlerin pek hoşlanmadığı bazı siyasi karelerde gözükmüş olabilir bu onların tercihi ve bizim takdirimize sunulmuş hallerdir .

Serdar Gökhan sanatına 55 yılını vermiş, gönüllerimize girmiş bir isimdir . Hangi partiden olursak olalım çoğumuzun hayranlığını kazanmış bir aktördür. Son günlerde kendisi hakkında başlatılan ve ona ait olmayan bir paylaşımla yapılan karalama kampanyasına aldanan halkımızın bir kısmı ona hakaretler ediyor ağıza alınmayacak yorumlar yaparak bir parti hakkında ona ait olmayan bir paylaşımı ona mal etmeye çalışıyorlar .

Beyler Hanfendiler…

Serdar Gökhan böyle bir şey söyleyip ona olan hayranlığımızı ve sevgimizi tehlikeye atmayacak kadar akıllı ve saygılı bir sanatçıdır. Çeşitli zamanlarda bazı ortamlarda defalarca sohbetine denk geldiğim Serdar Gökhan herkesin görüşüne düşüncesine ideolojisine saygı duyan ve bu iftiraları haketmeyen bir sanatçımızdır . Onun söylemediği bir şeyi kendisine mal etmeye çalışanları daha sağlıklı düşünmeye davet ediyoruz . Sevgili dostlar asıl en önemli şeyi bilerek sona bıraktım . Serdar Gökhan hiç bir şekilde sosyal medya kullanmamaktadır ve onun adıyla açılmış hesaplarla hiç bir ilgisi yoktur .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir