Açık Radyo Dinleyici Destek Özel Yayını 6-14 Nisan arasında!

24. yılındaki Açık Radyo’nun her yıl düzenlediği Dinleyici Destek Özel Yayını’nın on altıncısı başladı.

24. yılındaki Açık Radyo’nun her yıl düzenlediği Dinleyici Destek Özel Yayını’nın on altıncısı başladı. 6-14 Nisan tarihleri arasında toplam 9 gün 99 saat boyunca devam edecek olan 16. Radyo Şenliği’nin bu seneki şiarı “Nefes Alma Aralığı”.

24. yılındaki 94.9 Açık Radyo’nun Dinleyici Destek Özel Yayını’nın on altıncısı başladı. Şenlik 14 Nisan Pazar akşamı saat 21.00’a kadar toplam 9 gün 99 saat boyunca devam edecek. Kurulduğundan bu yana herhangi bir sermaye grubuna bağlı olmadan kamusal yayınını sürdüren Açık Radyo, bu yolun yarısından fazlasını dinleyicilerinin doğrudan desteğiyle kat etti. Siz de 0212 343 41 41 numarasını arayarak veya Açık Siteuygulaması üzerinden Açık Radyo’ya destek olabilirsiniz.

Olağan akışını Radyo Şenliği için her yıl 9 günlüğüne değiştiren Açık Radyo, Dinleyici Destek Özel Yayını için bu ‘müşterek’ alana kültür sanat dünyasından ve ‘kadim’ dinleyicilerinden konuklar alıyor, bazen de onları programcı koltuğuna oturtuyor.

16’ıncı Özel Yayına katılacak/katkıda bulunacak konuk ve programcılardan bazıları şöyle: Simge Pınar, Ahmet Ali Arslan, Ozan Sarohan, Masis Aram Gözbek, Feryal Öney, Tuluğ Tırpan, Beyti Engin, Hakan Yılmaz, Levent Üzümcü, Ercan Kesal, Can Güngör, Ceyl’an Ertem, Cenk Erdoğan, Ülkü Aybala Sunut, Bora Çeliker, Da Poet, Lale Mansur, Selim Altınok, Kerim Altınok, Geveze, Can Bonomo, Harun Tekin – Burak Güngör (mor ve ötesi), Redd, Cümbüş Cemaat, Tuna Kiremitçi, Özgür Yılmaz Dörtlüsü, Thunderbolt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir