Haber: Cüneyt Arkın hastaneye kaldırıldı

Boyun ve bel bölgesindeki sinirleri zedelenen Cüneyt Arkın hastaneye yatırıldı

İSTANBUL – Türk sinemasının jönü Cüneyt Arkın boyun ve bel bölgesindeki sinirlerin zedelenmesi nedeniyle hastaneye yattı. Malkoçoğlu, Battal Gazi, Kara Murat, Dünyayı Kurtaran Adam, Komiser Cemil gibi unutulmaz karakterleri canlandıran Arkın Kanal 1 “Hey Canlı” mikrofonlarına yaptığı açıklamada geçmişte rol aldığı filmlerde aldığı darbelerin acısının şimdilerde çıktığını söyledi. Namı-diğer Malkoçoğlu, “Bundan sonra uçmak yok, bir kaleden bir kaleye atlamak yok” dedi. Arkın ailesi, Cüneyt Arkın’ın 10 gün önce ameliyat olduğunu, Çağlayan Florence Nightingale Hastanesi’nde tedavi gördüğünü, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Sanatçının boyun ve bel bölgesindeki sinirlerde zedelenme olduğunu söyleyen aile üyeleri, olayın büyütülmemesi gerektiğini omurgada sinir sıkışması sebebiyle bir süre tedavi görecek olan Arkın’ın sağlığında endişe edilecek bir durum olmadığını açıkladı. (Radikal)

Yürürken bazı zorluklar çeken ve bu nedenle hastaneye başvuran 72 yaşındaki sinema sanatçısı Cüneyt Arkın ameliyat oldu. Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Arkın, “Ameliyat oldu ve tedavisi sürüyor. Bir gazetede yanlış bir haber çıktı ve bu nedenle üzgünüz. Oğlum Londra’dan gelmeye kalktı. Çok zor bir ameliyat geçirdi ve bunu başardığına inanıyorum. Malkoçoğlumuza bir şey olamayacak ve kısa sürede ayağa kalkacaktır” dedi. Bazı medya organlarında çıkan ‘felç oldu’ haberini yalanlayan Betül Arkın, “Öyle bir şey yaşanmadı. Ayaklarında ağrılar vardı ve yürüme zorluğu çekiyordu. Doktoru ameliyat olması gerektiğini söyledi. Hayatta en korktuğu şey sakat kalmaktı. Eğer ameliyat olmasaydı sakat kalabilirdi ama artık öyle bir şey yok. Şu an fizik tedavide” derken, o sırada eşinin yanına gelen Cüneyt Arkın, yaşadıklarını anlattı.

cuneyt arkin 64Eşinin, “Ameliyat nedeniyle bir boyunluk takmak mecburiyetinde. Ses tellerinde sorun var ve konuşma zorluğu çekiyor” sözleriyle durumunu anlattığı Arkın, zaman zaman anlaşılamayan konuşmasında, “Ben yaşamıyordum, felçtim. Ellerim, ayaklarım felç olmuştu. Bir adım gidemiyordum; sürünüyordum. Prof. Azmi Hamzaoğlu beni yeniden hayata döndürdü. Şimdi yürüyorum, oturuyorum” dedi.

“KARARIMI VERMİŞTİM”
“Doktorum beni sürünmekten, sefaletten kurtardı. Cüneyt Arkın adım atamıyor, böyle yaşayabilir mi, yoksa herhangi bir durumda hayatına son verir mi? Ben kararımı vermiştim. Hayata geri döndüm” derken duygulanan ünlü oyuncu gözyaşlarını tutamadı. İlaçlar, uyku, dinlenme, fizik tedavi gibi konularda dikkat edeceğini belirten Arkın, “Benim sağlığımla ilgilenenlere; güzel insanlara teşekkür ediyorum” derken, canlı bağlantının son bölümünde, Banu Güven’in “Sizi tekrar burada ağırlamayı arzu ediyoruz” sorusuna; “Atla mı geleyim yoksa atsız mı?” esprisiyle yanıt verdi. (NTV)

 

One thought on “Haber: Cüneyt Arkın hastaneye kaldırıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir