Anket: Tatar Ramazan yeniden çekilirse Başrolü Kim oynamalıdır?

Tatar-Ramazan

Anket Sorusu: Tatar Ramazan filmi yeniden çekilirse Başrolü Kim oynamalıdır?
Yanlış hatırlamıyorsam Tatar Ramazan filmi yeniden çekilirse Başrolü Kim oynamalıdır sorusunu Gökay Gelgeç’le bir sohbetinde Burak Gülgen dile getirmişti. Bu konuda biraz beyin fırtınası yaptıktan sonra o dönem ortaya çıkan 1-2 isim vardı. Haliyle Kabadayı ve Son Osmanlı filmleriyle Kenan İmirzalıoğlu ismi öne çıkmıştı. Adaylar az olduğu için ve Gökay’la ikimizin de Necati Şaşmaz seçeneğine fiziksel durumlar nedeniyle negatif bakmamızdan dolayı, o dönem bu konuyu bir ankete dönüştürmedik.

Aradan 3 yıl geçti, bu dönem içerisinde özellikle televizyon dizileri sayesinde “jön” açığımız kapanınca bu konuyu yeniden gündeme getirmenin ve mini bir anket yapmanın faydalı olduğunu düşündük.

Sinematik Anketlerine 2011 yılı içerisinde bir yenilik olarak aylık anketlerin yanına uzun vadeli anketleri de ekliyoruz. 2011 yılı içerisinde 4 uzun vadeli anketimiz sitemizde yer alacak.
Ayrıca Sizler için geniş bir Şubat ayı anketini hazırladık. Tatar ramazan anketi ilk uzun vadeli anketimiz olacak.
Yeni Tatar Ramazan kim olsun anketi ise 2,5 ay boyunca, yani Mart ayının sonuna kadar sitemizin sağ sütununda yer alacak.

Bu anket için Sinematik olarak sizlerden tek ricamız, bu ankete oy verirken sevdiğiniz oyuncuya oy vermek yerine yeni bir Tatar Ramazan Filmine veya yapılacaksa dizisine uyabileceğini düşündüğünüz isme oy vermeniz.

Listemizde anket için 4 isim yerverdik. Bu ankette aday sayısının daha az olmasının daha isabetli bir sonuç getireceğini düşünüyoruz. Polat Alemdar karakteri ile izlediğimiz Necati Şaşmaz’ı çok fazla  fanatik hayranı olduğu için ve bu role uymadığını düşündüğümüz için listeye eklemedik.

Yeni Tatar Ramazan için Sinematik olarak seçtiğimiz Adaylar ve/veya Öneriler:

Kıvanç Tatlıtuğ

Oktay Kaynarca

Mehmet Akif Alakurt

Kenan İmirzalıoğlu

Youtube’tan Tatar Ramazan üstüne hazırlanmış bir Video
Metni hazırlayan: Utku Uluer
Sinematik Anket 2011

7 thoughts on “Anket: Tatar Ramazan yeniden çekilirse Başrolü Kim oynamalıdır?

  1. Sonucta kurgusal bir durum bu anket farklı her görüşe yer verilmeli…

    sonuçta biz yapımcı değiliz Tatar Ramazanı yapanların farklı bir bakış açısı vardır…

  2. Bu seçeneklerden nedense ilk akla Kenan İmirzalıoğlu geliyor. Ancak, zat-ı muhteremin mapushanede üzerindeki takım elbise çıkınca zayıf gövdesi ile bu rölün altında çok hızlı kalacağı aşikar. Kıvanç Tatlıtuğ'un çokça makyaja ihtiyaç duyacağı, Oktay Kaynarca'nın ise en son rollerinden biri olan "Adana'lı" daki karakteri bu şahısların en büyük handikapları. Mehmet Akif Alakurt ise çok bir muhafazekar ve aykırı bir tip olarak duruyor. Bence Hayati Hamzaoğlu o yaşında babalar gibi Tatar Ramazan'a karşı oynayabildiyse, pos bıyık, alaburuz saçlar ve pis sakalla Kadir İnanır'ın hala bu rol için yaşına rağmen alternatifi yok. Özetlersek "Vurulacak bir kişi varsa, onu da ancak bu rolde Kadir İnanır vurur ve bu dört aktöründe gücü rolü almaya yetmez".

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir