Sinematik Yeşilçam Projesi: Facebook’ta Erol Taş sayfası

buyuk sanatci Erol TasSinematik Yeşilçam olarak facebook üzerinde bir çalışma başlattık. Facebook üzerinde bazı hayran sayfaları var. Bazıları sanatçıların kendileri veya çocukları ve yakınları tarafından idare ediliyorlar, bazıları gerçekten ismini taşıdığı sanatçı adına paha biçilmez bir kaynak oluşturken bazıları ise sadece isim hakkını almış ve sanatçının adını yaşatmayan birer internet çöplüğüne veya bazı reklam sayfalarının spam üretme çiftliklerine dönüşmüş durumdalar.

Mesela Erol Taş adına açılmş ve aktif bir Facebook Hayran Sayfası bulamadık. Maalesef isim hakkını önceden almış olsalar da içerik olarak bu büyük oyuncunun hakkını veren düzgün ve aktif bir sayfa yoktu. Biz de yeşilçam severler olarak bir Erol Taş Facebook hayran sayfası açtık. Şu an Utku Uluer, Gökay Gelgeç ve Sedat Akkurt sayfanın aktif adminleri. 3 ay gibi kısa bir sürede 455 kişiye ulaştık yine de bu sayının Erol Taş ismi için az olduğunu düşünüyoruz.

Sizlerden ricamız bu sayfaya arkadaşlarınıza tavsiye etmeniz. Bizlere fotoğrafları ulaştırırsanız galerimize ekleyeceğiz. Yakında 2 ismin daha hayran sayfasını açacağız.

https://www.facebook.com/eroltassayfasi:

Erol Taş (d. 28 Şubat 1928, Karaköse, Erzurum – ö. 8 Kasım 1998, İstanbul)
Bu hayran sayfası bir www.sinematikyesilcam.com projesidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir