Yeşilçam Müzikleri: Ennio Morricone ISTANBUL’DA – 22 Şubat 2014

463_1_Ennio-Morricone-ust1
50. Sanat Yılı
1 Oscar Onur Ödülü
5 Oscar Adaylığı
1 Altın Aslan
3 Altın Küre
1 Grammy Ödülü
7 Platin, 27 Altın Plak
“Tuco, üzerine ödül konulmuş bir kanun kaçağıdır. Keskin nişancı Blondie adlı kovboyla işbirliği yaparak kasabaları dolaşmaktadırlar. Tuco’yu kanun adamlarına teslim eden Blondie, ödülü alıp Tuco’yu asılmaktan son anda kurtarmaktadır. Bir kasabada işler ters gider ve ortaklıkları bozulur…”
İşte o an, 450’den fazla unutulmaz filmin unutulmaz müziklerine imza atan kompozitör Ennio Morricone’nin İyi, Kötü ve Çirkin (The Good, The Bad and The Ugly) için bestelediği o meşhur müzik çalmaya başlar.

Iyi-Kotu-Ve-Cirkin-tek-parca-izle-2
Besteleri kırktan fazla ödüllü filmde yer alan Morricone 60 yılı aşkın kariyerinde, sinema tarihinin en bilinen film müziklerinin pek çoğuna imzasını attı. Duayen sanatçı Spaghetti Western’lerinin yanı sıra The Battle Of Algiers (Cezayir Savaşı), Cinema Paradiso (Cennet Sineması), The Legend of 1900 (1900 Efsanesi), Malena, The Untouchables (Dokunulmazlar), Once Upon a Time In America (Bir Zamanlar Amerika’da) gibi muhteşem filmlerin müziklerinin de yaratıcısı.
50. Sanat Yılında ilk kez İstanbul’a gelecek olan Morricone’ye kulak vermeden önce koltuğunuza yaslanın ve gözlerinizi kapatın. 100 kişilik dev koro ve 85 kişilik orkestranın zihninizde canlandıracağı muhteşem öyküler sizi alıp götürecek.

Biletler için: http://www.zorlucenterpsm.com/web/62-463-1-1/zorlu_psm_-_tr/etkinlikler___biletler/etkinlik_takvimi_yeni/ennio_morricone

Ennio Morricone(1)

universal-essentiel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir