Ediz Hun Hayat Yolunda Dizisi ile ekranlara dönüyor

DSC_1165

En son 2005 yılında bir dizide oynayan ve arada sadece 3 film çeken Ediz Hun Televizyon ekranlarına yeni bir dizi ile dönüyor. Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Ediz Hun dizide Prof. Dr Veysel Tuncay‘ı canlandıracak.

Kanal D‘nin başrollerini, Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun‘un paylaştığı, yapımcılığını D Production’ın üstlendiği, senaryosunu Nuran Evren Şit‘in kaleme aldığı ve yönetmenliğini Feride Kaytan‘ın üstlendiği Hayat Yolunda, Ekim’de izleyiciyle buluşacak.

PROF. DR. VEYSEL TUNCAY – EDİZ HUN
Hastanenin sahibi, doktorların ve hastaların saygı değer hocası. Her hastayı kendine “emanet” gören, hastanesi ile hayat bulan yardımsever, bilgili ve babacan, Adanalı bir kalender adam. Bin bir emekle kurduğu ve hiçbir hastayı geri çevirmeden hizmet verdiği bu “özel” hastanenin ayakta kalması, onun için hayat memat meselesidir. Veysel Bey, bir zamanlar onun öğrencisi olmuş cerrahları bir araya topladığında, onların sadece hocası değil bir nevi babası da olur. Tekleyen kalbine inat, ne çalışmaktan ne de savaşmaktan usanır.

DSC_0549
Genel Hikaye:
Prof. Doktor Veysel Bey, İstanbul’da kar amacı gütmeyen bir özel hastanenin sahibidir. Hastane, borçları yüzünden zor durumdayken, doktorların bir kısmı istifa eder. Tüm ömrünü hastalarına adamış bir insan olarak, yıllarca emek verdiği hastanesinin kapanmasına gönlü razı olmayan Veysel Bey, hastaneyi kurtaracak bir ekip kurmaya karar verir.

DSC_1203

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir