Yeni bir Türk işi Western filmi geliyor!

banner demir atli gringo

Hasan Karcı, İspanya’nın Almeira şehrinde düzenlenen Western Film Festivalinden sonra 2015’te gösterilecek yeni filmi Demir Atlı Gringo‘nun müjdesini vermişti. Başrollerini Cengiz Güçlü, Sinan Bengier ve Senem Ülker‘in paylaştığı filmde  Gül Aslan, Güray Kip, Ali Yaylı ve Muhlis Asan da yer alıyor.

Filmin İspanya’daki kısımları çekilmiş ve, filmin final sahnesinin çekimi Türkiye kısımlarında ise çekimler devam ediyor. Yakında çekimleri tamamlanacak filmin çekimleri hakkında Yönetmen Hasan Karcı’nın paylaştığı bilgileri sizler için derledik. Mekanları ve bilgileri fotoğrafları ve alt yazıları ile birlikte paylaşıyoruz:

Fotoğraflarla Demir Atlı Gringo’nun Çekim Hikayesi

cengiz guclu 342

CENGİZ GÜÇLÜ: DEMİR ATLI GRİNGO

GRiNGO YOL
DEMİR ATLI DRİNGO NUN GEÇTİĞİ YOLLAR.

gringo ciftlik

DEMİR ATLI GRINGO FİLMİNDEKİ ŞERİFİN ÇİFTLİĞİ SAHNELERİ BURADA ÇEKİLECEK.

DEMİR ATLI GRİNGO

3 thoughts on “Yeni bir Türk işi Western filmi geliyor!

  1. Türk-İspanya oyuncularının bir arada olacağı bir komedi western filmi geliyor.. Merakla heyecanla bekliyorum. Üstelik yeşilçam’ın yönetmenlerinden Hasan Karcı imzasıyla…

  2. Çok farklı bir filim olacağını düşünüyorum. Kadro ve yönetmen çok iyi böylesine filmlerin yapılmasını lazım. İspanya oyuncularının olması ve yıllara damgasını vuran bir western filmlerinin Türkiye de çekilmesi ve bizim katılmamız muhteşem. Hasan Karcı gene damgasını vuracak işler yapıyor. Sabırsızlıkla bekliyorum merakla.

  3. sayın hocam hasan karcı beyninde bir kıvılcım çakar alevlenir yanar yanar volkan olur zor işlerin yönetmeni hasan karcı türkiyede hiç yapılmayan filmleri büyük emeklerle ve mücadeleyle yapar ve seyirciye vaybe dedirtir başarılarınızın davamı dileklerimle emegi gecen tüm ekibe başarılar dilerim . ellerine saglık hasan karcı zor işlerin yönetmeni saygılar
    oyuncu ve dublör . ökkeş avgın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir