Ekrem Gökkaya ‘nın Kitabının Ön Siparişi Başladı

ekrem gökkaya 998

Sitemizde daha önce anket ve videolar ile duyurduğumuz Ekrem Gökkaya‘nın anılarına yer verdiği kitabın ön siparişi için bir kampanya yapılmaya başlandı.  320 sayfa olarak belirlenmiş 1. baskısında Ekrem Gökkaya‘nın yaşadığı ve daha önce hiç bir yerde yayınlanmamış anılarına yer verdiği kitap için yapılan kampanyada ön sipariş sayısı 300‘e ulaşırtığı takdirde, kitap baskıya girebilecek ve bir banka hesap numarası verilecek.

Konu ile ilgili olarak Ekrem Gökkaya‘nın facebook’undan konuyu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz:

Ekrem Gökkaya FACEBOOK

ekrem gökkaya 955Biz de bu duyuru sonrası Ekrem Bey ile konu hakkında görüştük ve ön satışın duyurulması konusunda elimizden gelen desteği ileteceğimizi söyledik. Yeşilçam tarihine dair her eserin fazlalaşması bizi sevindirir. Şu an sadece facebook üzerinden yapılan bu ön satış için facebook kullanmayan ilgililere biz yardımcı olabiliriz. Bu sayfaya yorum bırakarak ulaşabilirsiniz.

Ön satış olduğu için tam tarih açıklanmamakla birlikte kitap basıldıktan sonra Istanbul’da da Ekrem Gökkaya’nın kitapları imzalayacağı ve dağıtımın başlayacağı açıklandı.

Kitabı ile ilgili bu çalışma üzerine Ekrem Gökkaya tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

DOSTLAR…..EMEKÇİ KARDEŞLER….SİNEMA VE SANATSEVERLER VE YOLDAŞLARIM…. SAĞOLSUN HALİT ÇEVİRGEN KARDEŞİMİN DESTEĞİ İLE, İKİ SENEYİ AŞKIN SÜREDE YAZMIŞ OLDUĞUM , YEŞİLÇAMDAKİ BUGÜNE KADAR DUYULMAMIŞ 80 ENTERESAN HİKAYE…..SİZLERİ TERS KÖŞELERE YATIRACAK…KARA MİZAHLA DOLU KİTABIMIN BASILABİLMESİ İÇİN BAŞLATILAN ÖN TALEP KAMPANYASINA GÖSTERDİĞİNİZ İLGİNİN DEVAMINI ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM……..
BU BİR BAĞIŞ KAMPANYASI DEĞİLDİR…….
ÜCRETİ KARŞILIĞINDA, KİTABIN ÖN SATIŞIDIR…….
İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM…..

Ekrem Gökkaya

Ön satış hakkında bilgi almak ve sipariş vermek içinde Halit Çevirgen ile facebook aracılığyla bağlantıya geçebilrisiniz. Halit Çevirgen’in facebook’u: www.facebook.com/halit.cevirgen.5

Konu ile ilgili yeni detaylar elimize ulaşırsa sizinle paylaşacağız.

Sinematik Yeşilçam

ekrem gokkaya 56

 

2 thoughts on “Ekrem Gökkaya ‘nın Kitabının Ön Siparişi Başladı

  1. TÜRK SİNEMASINA EN GÜZEL YILLARINDA HİZMET VERİP ONLARCA FİLMDE KAMERA ÖNÜNDE VE ARKASINDA SAYISIZ HATIRALARINI DERLEYİP OLUŞTURDUĞU KİTABIN DUYURUSUNU VE DOSTLARIN İLGİSİNİ SAĞLAYAN SİNEMATİK YEŞİLÇAM AİLESİ İLE UTKU ULUER DOSTUMUZA TEŞEKKÜR EDERİM

  2. ANSAM(Anadolu sanat ve sanatçıları müzesi – İstanbul) başta, ANSEV(Anadolu sanat ve sanatçı evleri) açılmadıkça, kimse bunlardan haberdar olmayacak.Eski restore edilmiş evler bu iş için mutlaka tanzim edilmeli. gelire muhtaç sanatçılara bağışlanmalı,her yöre bu evlerde sanatçılarını tanımalı, sahip çıkabilmelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir