Nuri Alço ‘nun asıl mesleği ne?

Kanal D’nin, yeni yarışma programı “İlker Ayrık’ la Bir Sıfır” ın dün akşam yayınlanan ikinci bölümüne Yeşilçam’ın sevilen oyuncusu Nuri Alço konuk oldu. Yarışmacılara ünlü oyuncunun geçmişiyle ilgili sorular soruldu. Alço’nun ilk işini öğrenen konuklar gülme krizine girdi. Biz de bu haberi yeşilçam arşivimizde bulunsun diye ekledik. Bakarsınız yıllar sonra bir araştırmacı için bu ileti yararlı olur… Son dönem filmler de yenide yer almaya başlaması nedeniyle gündem de olmasına rağmen geçmişte bıraktığı izler bugün bir fenomen olarak ele alınmasına yol açıyor..

nuri-alco2

İlker Ayrık’ın sunduğu ‘İlker Ayrık’ la Bir Sıfır’ programında dün akşam daha doğrusu 14 Kasım da yayınlanan programda Ayşegül ve Derya kardeşler yarıştı. Tabi konunun özü ve bizi ilgilendiren yeşilçam ile ilgili yönü oldu. Haber anadolu haber ajansına düşünce de biz de bu ilginç konuyu sayfamıa taşıyalım dedik.

Gazozlara karıştırdığı bardaklara attığı ilaçlarla ünlü değerli oyuncumuzun geçmişiyle ilgili sorulara cevap veren yarışmacılar ünlü oyuncunun ilk işini öğrenince kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

İlker Ayrık yarışmacılara ‘Nuri Alço’nun aktör olmadan önce ne iş yapıyordu’ sorusunu yöneltti ve ‘motor ustası ile ilaç mümesilliği’ şıklarını verdi. Amacı bir şaşırtmaca yaratmaktı…

Seçeneklerde yer alan cevaplardan doğru olanı seçmeye çalışan yarışmacılar Alço’nun eski işine motor ustası yanıtını verdi. Yanlış şıkkı seçen yarışmacılar ünlü oyuncunun eski işinin ilaç mümesilliği olduğunu öğrenenince kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Alço’nun geçmişte oynadı dizilerde ‘gazozlu’ sahneleri akıllara gelince stüdyoda kahkahaların yükselmesine neden oldu.

nuri-alco

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir