Film Karelerinde Yeşilçam 102

Bu hafta Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bir yeşilçam tutkunu olan Ramazan Gönen ile yeni bir arkadaşımız olan Serdar Kaptanoğlu’nun filmlerden yakaladığı 8 kare var.  Karelerin üzerilerine tıklayarak büyütebilirsiniz ve altlarındaki yazılardan bilgilerini alabilirsiniz. Ayrıca geçmiş galerilerimize bakmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com689 giyinmefilm karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com620korkak-pisirik-bende-seni-erkek-sandim-kartal-tibet-kacak

Hanım kızımız Kartal Tibet’e ayar veriyor: Yukarıda önce: “Ben giyinirken siz içebilirsiniz” ardından”korkak pısırık…ben de seni erkek sandım” – Yeşilçamın klişeleri arasındaki bu replik Kartal Tibet‘in Kaçak (1970) filminden…

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com571

80’li yıllar ve tüm güzelliği ile Ahu Tuğba (Arşiv: Serdar Kaptanoğlu)

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com595

Seneler önce izlediğim bir filmdi ismini hatılamıyorum sanırım Evlilik Oyunu veya Evcilik Oyunuydu ismi. Arşivimde bu görsele rastladım… Tarık Tarcan‘ın yanında fiziken en beğendiğim kadın oyuncularımızdan Nil Ünal var. (Arşiv: Serdar Kaptanoğlu)

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com642

Müjde Ar (Tokat 1977) – Ramazan Gönen’in yakaladığı kare

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com631 aynur akarsu

Behçet Nacar ve Aynur Akarsu  – Ramazan Gönen’in yakaladığı kare

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com643

Hülya Darcan, Murat Soydan (Altın Tabancalı Ajan 1970) – Ramazan Gönen’in yakaladığı kare

 

film karelerinde yesilcam.sinematikyesilcam.com634 aliye rona

Aliye Rona  – Ramazan Gönen’in yakaladığı kare

NOT: Bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Lobilerden alınan veya film setlerinden yer almış görsellerle ilgili farklı paylaşımlarımız ve galerilerimiz mevcuttur. Bazen yakalanmış görsellerde bulanıklık olabilir bu tamamen kopya ile alakalıdır. Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bulunan bu görselleri sadece internet üzerindeki görsel arşive katkı sağlamak için derlemekteyiz.

Film Karelerinde Yeşilçam 102

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir