Film Karelerinde Yeşilçam 106 Mahmut Hekimoğlu Özel

Bu hafta, Film Karelerinde Yeşilçam köşemizi 2 gün önce kaybettiğimiz Mahmut Hekimoğlu’na ayırmaya karar verdik. Onun çeşitli filmlerinden yakalanmış görselleri paylaşacağız.

Mahmut Hekimoğlu‘nun vefatının ardından bir şeyler karalamak istiyorduk, son dönem epey faal bir sanatçımızdı bizim ağırlıklı olarak ele aldığımız vurdulu kırdılı filmlerde pek yer almadığı için pek üzerine araştırma yapmamıştık. Ancak öte yandan klişeler içerisinde de boğulmak istemiyorduk. Cüssesi kadar kocaman bir yüreği olan değerli sanatçımız Sönmez Yıkılmaz sosyal medya üzerinde çok güzel bir yazı yazmış. Onun eşliğinde sizi Mahmut Hekimoğlu görselleri ile başbaşa bırakıyoruz. Görsellerin üzerine tıklayarak daha büyük görüntüleyebilirsiniz:

HAYAT…

NE KADAR KISA FARKINDA DEĞİLİZ… BEDENİMİZ BU DÜNYADA GOREVİNİ TAMAMLAYINCA GÖÇECEKTİR AMA BEKLEMEDİĞİMİZ BİR ANDA KAYBETTİĞİMİZ MAHMUT HEKİMOĞLU ARKADAŞIMIZ KARDEŞİMİZ VAR OLAN BÜTÜN GUZELLİKLERİ KENDİNDE TOPLAMIŞ Kİ ÖLÜMÜ BIR ANDA HEPİMİZİ BÜYÜK BİR YASA BOĞDU … ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN NURLAR IŞIKLAR İÇİNDE UYUSUN… HEP YASIYACAKSIN İNSANLARIN GÖNLÜNDE …FİLM KARELERİNDE YAŞIYACAKSIN…

SÖNMEZ YIKILMAZ 2016

mahmut-hekimoglu-3yatik-emine-1974-mahmut-hekimoglu-necla-nazir-ahmet-kostarika mahmut-hekimoglu-6 mahmut-hekimoglu-16mahmut-hekimoglu-4mahmut-hekimoglu-gulen-gozlermahmut-hekimoglu-9mahmut-hekimoglu-2 mahmut-hekimoglu-5 Mahmut Hekimoğlu mahmut-hekimoglu-cile-tarlasi-2mahmut-hekimoglu-gulen-gozler-2mahmut-hekimoglu-18 Mahmut Hekimoğlu Bulut Arasmahmut-hekimoglu-17mahmut-hekimoglu-cile-tarlasi mahmut-hekimoglu-1 Mahmut Hekimoğlu

NOT: Bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Lobilerden alınan veya film setlerinden yer almış görsellerle ilgili farklı paylaşımlarımız ve galerilerimiz mevcuttur. Bazen yakalanmış görsellerde bulanıklık olabilir bu tamamen kopya ile alakalıdır. Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bulunan bu görselleri sadece internet üzerindeki görsel arşive katkı sağlamak için derlemekteyiz.

Film Karelerinde Yeşilçam 106

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir