2016 Yılının İlgi Çekici Kadınları

Türkiye’de sinemada Çekici ve Güzel Kadın her zaman önemli  ve belirleyici olmuştur. Bakmayın siz namus bekçilerine bu topraklarda seslerinin çok çıktığına. Çekici, güzel ve güçlü kadın her şeyi dize getirir. Belli dönemlerde gazeteleri dergileri süsleyen isimler bir bakmışsınız hayatınızın bir parçası haline gelmişlerdir. Bu sistem pek çok ülkede de böyledir. Mesela ilk dönemlerinde dobra açıklamalar yapan Seda Sayan ve geldiği nokta bu konuda en güncel örnek olabilir. Onun dışında Feri Cansel gibi pek çok güzel kadın da sinemada yer almış öte yandan filmler dışında da ilgi odağı olmuş ve gönüllerde taht kurmuştur. Biz de seneyi sonlandırırken sitenin içeriğinden biraz kopuk olsa da tarihe bir not düşmek için geçen sene başladığımız listeye bu sene de devam edelim dedik. Evet biraz magazinsel olacak ama bakarsınız 10 sene sonra arşivsel olur.

Editörümüz de görevi bana verdi. Değerlendirmeler de ekledim. Biraz da Yeşilçamın 70li 80li yılları ile karşılaştırarak 2016 yılından 5 güzel kadın seçtim.

Berrak Tüzünataç: Listemize geçen sene de girmişti o yüzden fazla detaya girmeyeceğim. Yılmaz Erdoğan’ın ‘Organize İşler’ filmiyle tanınan güzel oyucu 2016 yılında da bizleri büyülemeye devam etti. Bu güzel kadın iyi ki var. Sinemamızın kalıcılarından birisi olacağına şüphemiz yok. Yeterki iyi ve kaliteli yapımlarda yer alsın.
Yeşilçam’dan kimi andırıyor: Tarz olarak Gülşen Bubikoğlu ve fiziki olarak Selen Büke. Kalıcı olma ihtimali %85… Mini galerisi:

Burçin Terzioğlu: 1980 yılı doğumlu, Ezel dizisi ile iyice ünlenen çekici ve güzel oyuncumuz Poyraz Karayel ile büyük kitlelerin sevgilisi oldu ve listemize girdi. Güzelliğinin yanında güçlü oyunculuğu ile de göz dolduran Burçin Terzioğlu bu listede kalıcı olmuş olan tek isim. Biz onunla Şener Şen’in Çıplak Vatandaş filmi ve Perihan abla dizisinde çokta tanışmıştık!!!

Yeşilçam’dan kimi andırıyor: Gülüşü ile Hülya Avşar ve Neslihan Acar. Kalıcı olma ihtimali %100… Mini galerisi:

Elçin Sangu: 1985 yılı doğumlu bu güzel oyuncumuz Mersin Üniversitesi Opera bölümünde okumuş oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamış. 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde tanındı ancak asıl patlamasını 2015 yapımı Kiralık Aşk ile yaptı. Epey çok ödül alan Elçin Saygu’yu potansiyel bir yıldız adayı olarak listeye ekledim. Güzelliği, çekici tarzı ve oyunculuğu onu farklı kılıyor.
Yeşilçam’dan kimi andırıyor: Derya Alabora. Kalıcı olma ihtimali %75… Mini galerisi:

Ceyda Ateş 1987 Ankara doğumlu Ceyda Ateş, 1995 yılından beri sunucu, oyuncu ve model olarak çalışıyormuş. Güzelliği ile ilgi çeken oyuncumuz Gurbet Kadını, Aşk Oyunu, Elveda Rumeli, Cennet Mahallesi gibi yapımlarda yer almış hatta Çılgın Dershane filminde de oynamış. Adını Feriha Koydum dizisi ile gündemde kaldı halen oyunculuk yapmakta. Gelecek için pek umut vadetmese de listemize ekledim.
Yeşilçam’dan kimi andırıyor: Esen Püsküllü. Kalıcı olma ihtimali %35… Mini galerisi:

Cansu Taşkın: Sinemamızın veya dizi sektörümüzün yeni Bayan Popo‘su olabilir. İnce beli ile de en çok konuşulan isimlerinden olan Cansu Taşkın, 15 Kasım 1992 tarihi İstanbul doğumlu. Vücut ölçüleri 90-58-92 ve boyu 1.84. Bir Instagram fenomeni. Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde ufak bir rolle başlamış. Ayşen Gruda, Sinan Bengier,  Murat Soydan gibi isimlerle çalışmış. Miss Model Of The World’te 2015 yılında Türkiye’yi temsil etmiş. Son dönem Cristiano Ronaldo ile ilgilenmiş ve gündem olmuştu. Halen oyunculuk yapıyor… Kalıcı olma ihtimali %05… Mini galerisi:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir