Film Karelerinde Yeşilçam 110

Bu hafta Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde Muhammed Soysal, Can Sönmez ve Utku Uluer’in filmlerden yakaladığı 12 adet kare var.  Karelerin üzerilerine tıklayarak büyütebilirsiniz. Ayrıca geçmiş galerilerimize bakmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

malkocoglu-olum-fedaileri-21

Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri filminden Tuncer Necmioğlu, Danyal Topatan’a zor anlar yaşatıyor, arkadan Kadir Kök’te durumdan pek bir memnun. (kareyi yakalayan Muhammed Soysal)

malkocoglu-olum-fedaileri-8

Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri filminden Cüneyt Arkın delici bakışlaırndna birisi ile yine düşmalara meydan okuyor. (kareyi yakalayan Muhammed Soysal)

Dünyanın en hızlı çekilip, hazırlanan ve satılan filmlerinden bir tanesi olan Çetin İnanç’ın yönetmenliğini yaptığı Bombala Oski Bombala’da (1972) dan ilginç bir kare ve karşınızda Hüseyin Zan.. (kareyi yakalayan Utku Uluer)

Sinemamızın en önemli oyuncularından birisi de Turgut Özatay’dır… Yine bir kötüyü canlandırdığı filmde Madam değil Matmazel lafını duyduğunda yüzünün ifadesini yakalayalım dedik… (kareyi yakalayan Utku Uluer)

iki-canbaz-030

 

iki-canbaz-019

Yukarıdaki iki karede, İki Canbaz (1979) filminde, Cüneyt Arkın yine karizmasını konuşturuyor (kareleri yakalayan Can Sönmez)

Kokla Beni Melahat (1975) filminden Ali Poyrazoğlu ve Mine Mutlu. (kareyi yakalayan Utku Uluer)

1974 yılı yapımı Yalnız Adam filminden eşsiz bir Ceyhan Cem karesi (kareyi yakalayan Muhammed Soysal)

iki-canbaz-031

iki-canbaz-023

İki Canbaz (1979) filminde Cüneyt Arkın ve Erol Taş gerçekten çok iyi bir ikili oluşturmuşlardı. (kareleri yakalayan Can Sönmez)

Film Karelerinde Yeşilçam Hülya Koçyiğit

Yeşilçam’ın saklı hazinelerinden Döner Ayna (1964) filminde gencecik bir Hülya Koçyiğit (kareyi yakalayan Utku Uluer)

iki-canbaz-020

Bu son karemiz de İki Canbaz (1979) filminden… Abbas’ın adamları olan Ferhat Ünal ve Süheyl Eğriboz… Peki Ferhat Ünal oraya nasıl girmiş? (kareyi yakalayan Can Sönmez)

NOT: Bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Lobilerden alınan veya film setlerinden yer almış görsellerle ilgili farklı paylaşımlarımız ve galerilerimiz mevcuttur. Bazen yakalanmış görsellerde bulanıklık olabilir bu tamamen kopya ile alakalıdır. Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bulunan bu görselleri sadece internet üzerindeki görsel arşive katkı sağlamak için derlemekteyiz.

Film Karelerinde Yeşilçam 110

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir